Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
CJC: Proiect de hotărâre privind înființarea unui centru de vaccinare împotriva Covid-19

CJC: Proiect de hotărâre privind înființarea unui centru de vaccinare împotriva Covid-19(192)

Consiliul Județean Constanța s-a întrunit astăzi, 6 ianuarie 2021, în ședință extraordinară de îndată. Au fost prezenți un număr de 30 de consilieri județeni. Ședința a fost ținută în regim de videoconferință, iar pe ordinea de zi s-a aflat un singur proiect de hotărâre.

Acesta face referire la darea în folosință gratuită Municipiului Constanța, a unor spații aflate în interiorul Pavilionul Expozițional Constanța, în vederea înființării unui centru de vaccinare împotriva Covid-19. Spațiile ce urmează a fi date în folosință Municipiului Constanța vor deservi un centru de vaccinare pentru populația de peste 65 de ani și pacienților cu boli cronice. Acest centru va avea o suprafață totală de aproximativ 2550 de mp și va fi împărțit în 5 săli.
 

Centrul de vaccinare care va funcționa în cadrul Pavilionul Expozițional Constanța, va respecta prevederile Ordinului nr. 2171/181/4380/M223/2020, pentru stabilirea normelor privind autorizarea, organizarea și funcționarea centrelor de vaccinare, împotriva Covid-19, precum și a normelor Direcției de Sănătate Publică. Toate cheltuielile aferente funcționării centrului vor fi suportate de către Primăria Municipiului Constanța.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

GUVERNATORUL DELTEI DUNĂRII, ACEST JAMES BOND FĂRĂ PREFIXUL 007
scris de Lucian Cristea
Au decretat unii la Tulcea existența o așa-zisei crize de guvernatori, cu efecte directe asupra existenței Administrației Rezervației (...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • MEDGIDIA - DE LA MĂGARII LUI PINTILIE LA MODERNISMUL LUI VRABIE
  • HOTELUL DELTA - DE LA PRINȚUL DE MONACO LA TURISTUL OBIȘNUIT
  • ONORIFICII CARE SE PRICEP LA TOATE...
  • VICEPRIMARUL LIBERAL DE LA CRUCEA A DECLARAT RĂZBOI CELOR DE LA RAJA!
  • Străzile din municipiul Constanța, dezinfectate în fiecare noapte