Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Seniorii constănțeni sunt, în continuare, premiați la domiciliu!

Seniorii constănțeni sunt, în continuare, premiați la domiciliu!(210)

Cu această ocazie, primesc și măști de protecție. Măștile distribuite fac parte din cele donate municipalității de Primăria orașului taiwanez Kaohsiung.

Zilele acestea, reprezentanții Primăriei vor ajunge la persoanele care au împlinit 80 de ani și au depus documentele până pe 31 decembrie 2020.

Seniorii Constanței primesc din partea municipalității 300 de lei pentru împlinirea vârstei de 80 de ani și pentru aniversarea a 50 de ani de căsătorie și 500 de lei pentru împlinirea vârstei de 90 de ani.

Pentru a intra în posesia sumelor, beneficiarii trebuie să trimită pe adresa de mail primarie@primaria-constanta.ro următoarele documente:

 - Cerere tip

 - copie conform cu originalul a certificatului de naștere

 - copie conform cu originalul a cărții de identitate

 - copie conform cu originalul a certificatului de căsătorie- pentru cei care aniversează 50 de ani de căsătorie

În situațiile în care doriți să depuneți la ghișeu documentele, o puteți face la Centrul de Informare pentru Cetățeni, situat în bulevardul Alexandru Lăpușneanu, nr.116 C (incinta City Park Mall, etajul I, aripa nouă), în zilele de luni, marți, miercuri, vineri intre orele 08.30-16.30, iar în zilele de joi între orele 08.30-18.30. Pentru relații suplimentare, Centrul de Informare Cetățeni va fi apelat la nr. de tel 0241/485.533.

Atenție ! Cererile nu se primesc înainte de data aniversării, iar pentru cupluri este necesar ca ambii soți să fie în viață.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

NAVA “AMIRAL KIȚAC” S-A SCUFUNDAT. CINE EFECTUEAZĂ RANFLUAREA PARCĂRILOR AFLATE LA BORD?
scris de Lucian Cristea
Nu știu eu de ce am senzația că parcările din Constanța miros a petrol, când vine vorba de prețuri aberante, taxe cât pentru o ranf(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii