Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Polaris M Holding Constanța colectează deșeurile rezultate din construcții și demolări

Polaris M Holding Constanța colectează deșeurile rezultate din construcții și demolări(171)

Daca va reamenajati locuinta sau un alt spatiu, Polaris va pune la dispozitie bene de 2 mc si 17 mc pentru colectarea temporara a deseurilor pana la finalizarea lucrarilor. Deseurile rezultate din constructii si demolari, reamenajari interioare/ exterioare, reparatii, demolari ale locuintelor, provenite de la persoane fizice, agenti economici sau institutii publice, pot fi preluate de Polaris, contra cost, pe baza unui contract/comanda scrisa transmisa departamentului Comercial, birou Contractari.

Una dintre cele mai frecvente probleme legate de deseurile inerte o reprezinta abandonarea acestora pe terenuri virane sau pe domeniul public. Din pacate, aceste actiuni afecteaza mediul inconjurator, sanatatea noastra si imaginea orasului in care locuim.

‼️ Deseurile din constructii 𝗡𝗨 se depoziteaza la platformele pentru deseuri, in containerele pentru deseuri reciclabile sau in pubelele oferite de Polaris deoarece deseurile pot distruge recipientele, autogunoiera si sistemul hidraulic al acesteia.

♻️ Pentru a evita poluarea mediului inconjurator, va rugam sa gestionati in mod corect deseurile rezultate din constructii deoarece acestea trebuie sa ajunga in locurile special amenajate, si nu la marginea drumului, in paduri sau pe domeniul public.

Puteti incheia un contract pentru preluarea deseurilor inerte si inchirierea recipientelor pentru precolectare la:
𝗦𝗘𝗥𝗩𝗜𝗖𝗜𝗨𝗟 𝗖𝗢𝗠𝗘𝗥𝗖𝗜𝗔𝗟- biroul Contractari.

Program relatii cu clientii si casierie:
Luni – Vineri: 08:00 - 16:30
Str. Stefan cel Mare, nr. 128 - zona Icil, langa BRD, vis a vis de Kaufland, Constanta.
Tel : 0241 545 596

comercial@polaris.ro

Impreuna putem pastra curatenia orasului!
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

NAVA “AMIRAL KIȚAC” S-A SCUFUNDAT. CINE EFECTUEAZĂ RANFLUAREA PARCĂRILOR AFLATE LA BORD?
scris de Lucian Cristea
Nu știu eu de ce am senzația că parcările din Constanța miros a petrol, când vine vorba de prețuri aberante, taxe cât pentru o ranf(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii