Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
cultura-educatie
Cursuri organizate de CCINA Constanța

Cursuri organizate de CCINA Constanța(165)

Camera de Comerț ,Industrie, Navigație și Agricultură Constanța vine în întâmpinarea persoanelor interesate în dezvoltare profesională, oferind o varietate de cursuri sustinute într-un cadru profesionist . Dintre specializările căutate pe piața muncii anul acesta, CCINA Constanta organizează următoarele cursuri:

CURS INSPECTOR ÎN DOMENIUL SECURITĂŢII ŞI SĂNĂTĂŢII ÎN MUNCĂ – 80 ore

Cursurile de Inspector SSM - se adresează persoanelor care doresc să se formeze și să se perfecționeze în acest domeniu, oferind participanților o abordare practică a acestui domeniu, urmărind dezvoltarea aptitudinilor, abilităților și competențelor specifice. Menționăm faptul că aceste cursuri sunt predate de practicieni cu experiență profesională și pedagogică semnificativă. Cursul este autorizat în condiţiile OG 129/2000 republicată, iar în urma examenului de absolvire, cursanţilor li se vor elibera certificate de absolvire recunoscute la nivel naţional. Cursul durează aproximativ trei săptămâni (80 de ore).

CURS INSPECTOR RESURSE UMANE – 84 ore

Cursul „Inspector Resurse Umane” pune accent pe actualizarea legislației muncii și pe derularea tuturor aplicatiilor practice specifice departamentului responsabil de gestionarea resurselor umane. Lectorii sunt specialiști / formatori din cadrul ITM Constanța, Casa Judeţeană de Pensii Constanţa. De asemenea, acest curs este necesar persoanelor ce vor să urmeze alte tipuri de programe de formare profesională, de exemplu "Expert legislaţia muncii". În urma examenului de absolvire, cursanţilor li se vor elibera certificate de absolvire recunoscute la nivel naţional.

CURS DE SPECIALITATE ÎN DOMENIUL GESTIONĂRII DEȘEURILOR - 3 zile

În conformitate cu prevederile legislative, persoanele juridice au obligația să desemneze o persoană, din rândul angajaților proprii, care să urmărească și să asigure o bună gestionare a deșeurilor din cadrul fiecărei unități economice. Pentru a veni în întâmpinarea acestor prevederi CCINA Cta organizează „Cursul de specialitate în domeniul gestionării deşeurilor”, formatorii fiind unii din cei mai buni experți în domeniu, din Constanța.

Pentru inscrieri si informatii suplimentare: dna. Mihaela Stirbetiu, tel: 0725.308745, mihaela.stirbetiu@ccina.ro

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

NAVA “AMIRAL KIȚAC” S-A SCUFUNDAT. CINE EFECTUEAZĂ RANFLUAREA PARCĂRILOR AFLATE LA BORD?
scris de Lucian Cristea
Nu știu eu de ce am senzația că parcările din Constanța miros a petrol, când vine vorba de prețuri aberante, taxe cât pentru o ranf(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii