Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
economic
Bogdan Huțucă:

Bogdan Huțucă: "Bugetul pe 2021 este cel mai curajos buget din ultimele decenii"(187)

" Bugetul pe anul trecut a avut alocate cele mai mari procente din PIB pentru investiții, din ultimii 10 ani. Bugetul de anul acesta a alocat cu aproximativ 6 miliarde de lei mai mult pentru investiții decât anul trecut, ceea ce demonstrează determinarea acestei administrații de a moderniza țara într-un timp cât mai scurt și de a reduce decalajele dintre noi și statele dezvoltate din vestul Europei.

Și nu, orice ar zice propaganda PSD, niciun salariu și nicio pensie pe baza contributivității nu scade în România! Ei vorbesc de austeritate, dar pentru ei e austeritate și dacă nu creștem pensiile speciale.

Scopul nostru este ca veniturile tuturor categoriilor de români să crească, atât ale celor care lucrează în mediul privat cât și a celor care lucrează în sistemul de stat.

În campania electorală am promis un buget axat pe investiții și pe modernizare și astăzi ne ținem de cuvânt: avem cel mai mare procent din PIB alocat dezvoltării în ultimul deceniu.

Banii aceștia vor însemna spitale moderne, școli moderne și infrastructură europeană."  

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

NAVA “AMIRAL KIȚAC” S-A SCUFUNDAT. CINE EFECTUEAZĂ RANFLUAREA PARCĂRILOR AFLATE LA BORD?
scris de Lucian Cristea
Nu știu eu de ce am senzația că parcările din Constanța miros a petrol, când vine vorba de prețuri aberante, taxe cât pentru o ranf(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii