Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
Regulamentul privind îmbunătățirea activității de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța, în consultare publică

Regulamentul privind îmbunătățirea activității de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța, în consultare publică(162)

Până la data de 17.03.2021, persoanele interesate pot trimite propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, privind proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat:

- La sediul Direcției Generale Poliția Locală din str. Amzacea nr. 13;

- Pe site-ul oficial la adresa www.primăria-constanța.ro, la secțiunea “Transparență decizională”, unde a fost afișat începând cu data de 16.02.2021.

Propunerile, sugestiile sau opiniile pot fi transmise în scris:

- Prin poștă, la sediul Direcției generale poliția locală, din str. Amzacea nr.13

- Prin email, la adresa politia.locala@primaria-constanta.ro

Materialele transmise vor purta mențiunea: “Recomandare la proiectul pentru aprobarea Regulamentului privind îmbunătățirea activității de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța”.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

NAVA “AMIRAL KIȚAC” S-A SCUFUNDAT. CINE EFECTUEAZĂ RANFLUAREA PARCĂRILOR AFLATE LA BORD?
scris de Lucian Cristea
Nu știu eu de ce am senzația că parcările din Constanța miros a petrol, când vine vorba de prețuri aberante, taxe cât pentru o ranf(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii