Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
UNII O FALSIFICĂ PE GIOCONDA, ALȚII FALSIFICĂ REALITATEA DIN MEDGIDIA, TRANSPUNÂND-O GROSOLAN ÎN NATURĂ MOARTĂ...

UNII O FALSIFICĂ PE GIOCONDA, ALȚII FALSIFICĂ REALITATEA DIN MEDGIDIA, TRANSPUNÂND-O GROSOLAN ÎN NATURĂ MOARTĂ...(1706)

Dușmanii primarului din Medgidia achiziționează catifea, la mâna a doua, ca să pună de o nouă revoluție sau măcar să o țină în viață pe cea începută de Luminița Vlădescu, prințesa PSD. Revoluția de catifea din Medgidia, orchestrată de pesediști împotriva primarului Vrabie, e zdreanță deja de atâta frecuș prin instanțe...Noțiunea de zdreanță, aia nouă, a fost lansată de cunoscutul procuror portocală, băiat fin și cu un limbaj academic, om de omenie.

Războiul rece continuă sub diverse forme. De pildă, “Ziua păcălelilor” cu antet, când se preconizează refacerea alegerilor la Medgidia! Exact ceea ce își doresc cei care le-au pierdut la un scor care ar trebui să-i determine să se recalifice! Acum ar fi un bun prilej de reabilitare. Revoluționarii de catifea au din nou chef de scandal! Ei vor să se răzbune pe Vrabie și pentru faptul că PSD local a pierdut alegerile în fața lui!

Ca atare, au pus Medgidia pe jar prin viu grai, răspândind zvonul că alegerile locale de la Medgidia se vor repeta! O știre de presă croită la botul calului, ca să deruteze populația! Un fals argument că, vezi Doamne, ați văzut că am avut dreptate, domnilor, în privința lui Vrabie! A mânărit alegerile…

Cu o astfel de acuză extrem de gravă, faci praf orice primar! Domnii în cauză au răspândit tot felul de documente cu antetul BEC din care reiese că se reiau alegerile la Medgidia! Reacția primarului Vrabie, ca și cea a echipei sale, a fost extrem de virulentă! Primarul i-a acuzat pe cei din tabăra adversă de fals, fiind susținut și de prefectul județului Constanța!

Din câte înțeleg eu din spusele primarului, cât un fals după Gioconda! Fals pe toată linia! Dincolo de verdictul final al acestui caz, constatăm că în continuare primarul orașului Medgidia nu este lăsat să lucreze pentru cetățeni! Este obligat aproape zilnic să dea cu “subsemnatul”. Nimeni nu îl apără în fața celor care îl înjură fără a răspunde de ceea ce spune! Și numai calomnii!

Deși credea că a scăpat din strânsoarea ei, prințesa continuă să-i stea primarului în gât...Ați uitat-o deja? Cum care prințesă? Fetița aia zgomotoasă, alintată pe genunchii PSD, sub supravegherea părintească a “conducătorului iubit”, care a obosit. Ca drept răsplată pentru faptele ei de vitejie in lupta bezmetică dusă împotriva primarului Vrabie, a fost promovată în Capitală, la Biroul parlamentar al îngerului său păzitor. Birou fără scaun, că doamna nu este învățată să stea jos... Liderul PSD Constanța este singurul în măsură să precizeze care sunt celelate performanțe politice care au propulsat-o pe Luminița pe o poziție privilegiată...O să susțineți că “privilegiat” este un termen exagerat...Doar nu o să îmi spuneți că Luminița căra mapa cuiva pe culoarele Parlamentului! În încercarea de a-l întrece pe Jules Verne, în tentativa de a ocoli de mai multe ori pământul, madam Vlădesco, îmi place cum sună în franceza de baltă, are alte merite și veleități. De ani de zile, duce o luptă oarbă împotriva primarului Valentin Vrabie, pe care îl vrea “terminat” și șeful său de partid! Nu de azi, nu de ieri, ci de ani de zile! Și mai ales în perioada când a fost numită viceprimar. Chiar dacă PSD Medgidia a pierdut alegerile sub comanda sa, Luminița Vlădescu a fost mângâiată pe creștet, în timp ce alții au fost excluși chiar din partid! De ce? Ca pesediștii să-l doboare definitiv pe primar, este nevoie și de ura pe care i-o poartă dumneaei lui Vrabie!

Pe această temă, Luminița a pus în scenă, împreună cu echipa ei de sunete și trâmbițe, numeroase scenarii. A jucat, cu succes, după unii, în roluri care au trecut-o într-un profund anonimat pe Anna Karenina! Dar niciodată, cum alții nu au fost în stare să-l imite pe agentul 0007, in rolul unei falsificatoare...Au reușit alții...I s-au potrivit și alte roluri. Citez: Scufița Roșie, varianta vânătorească, femeia bătută, cu ghilimele, femeia îmbrâncită, femeia deposedată de mașina de serviciu de către primarul cel rău, care i-a luat salariul de la gura copilașilor! Nici măcar falsificatorii nu iau în serios astfel de povești!

Un veritabil record în materie de manele politice! Cui folosesc dacă acuzele lor nu se vor confirmă? Cum rămâne cu obrazul primarului în următorii trei ani de mandat? Acum, mai nou, altă tărășenie...După ce a fost confirmat în funcția de primar, după luni de zile de la încheierea alegerilor, niște ‘tovarăși” vigilenți au descoperit nu știu ce fraude electorale!

Aiurea. Eu constat altceva. “Fără Luminița, viața e pustiu la Medgidia!” Într-un fel e mai bine că pleacă la București. După 4 ani, când se va întoarce acasă, va vedea mai limpede și mai ușor cu ochiul liber, marile realizări din Medgidia lui Vrabie și atunci o să regrete că nu a fost contemporană cu el!

În final, repet o întrebare adresată instituțiilor abilitate. Când vor fi pedepsiți denigratorii și falsificatorii care i-au adus daune de imagine primarului orașului Medgidia?

Fac o precizare. Doamna Vlădescu nu are nici o legătură cu falsul de la Medgidia, ci doar cu trecutul său războinic.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PRIMARUL CHIȚAC ȘI-A TRAS CONSILIER DE RĂZBOI "CU GURA" !
scris de Lucian Cristea
George Măndilă. Consilierul de război "cu gura" al primarului Vergil Chițac. L-am văzut la un post TV. Dorința, dar neputința! Când(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • NAVA “AMIRAL KIȚAC” S-A SCUFUNDAT. CINE EFECTUEAZĂ RANFLUAREA PARCĂRILOR AFLATE LA BORD?
  • NU AM SĂ-I UIT NICIODATĂ PE CEI CARE MI-AU DĂRUIT UN MINUT DIN VIAȚA LOR!
  • Constanța privește către mare
  • MEDGIDIA - DE LA MĂGARII LUI PINTILIE LA MODERNISMUL LUI VRABIE
  • HOTELUL DELTA - DE LA PRINȚUL DE MONACO LA TURISTUL OBIȘNUIT