Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
Zonele unde intervin echipele SC Confort Urban SRL în această săptămână

Zonele unde intervin echipele SC Confort Urban SRL în această săptămână(160)

Lucrările de reabilitare a infrastructurii pietonale din zonele rezidențiale avansează în ritm susținut. Pe străzile Răchitași, Tabla Buții, Grozești și Onești se reamenajează trotuarele pe tronsoanele delimitate de bulevardul Mamaia și strada Chiliei. Se amplasează borduri noi, întrucât condițiile meteorologice sunt favorabile producerii de beton.

De mâine, lucrările de recondiționare a traseelor pietonale cuprind și strada Dragoslavele, între bulevardul Mamaia și strada Chiliei.

De asemenea, continuă procesul de consolidare și modernizare a scărilor de acces către plaja Modern. În zona situată la capătul străzii Ștefan cel Mare, se montează rigole care vor asigura drenajul apelor pluviale.

Pe strada Mircea cel Bătrân, în dreptul Oficiului Poștal Nr. 9, suprafața pietonală decopertată este reabilitată prin montarea pavelelor.

Noi locuri de parcare sunt în curs de amenajare pe strada Badea Cârțan. Infrastructura trotuarelor este consolidată prin montarea bordurilor noi.

Pentru siguranța participanților la trafic, se montează indicatoare de informare în mai multe locații din oraș și se recondiționează echipamentele de semaforizare.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PRIMARUL CHIȚAC ȘI-A TRAS CONSILIER DE RĂZBOI "CU GURA" !
scris de Lucian Cristea
George Măndilă. Consilierul de război "cu gura" al primarului Vergil Chițac. L-am văzut la un post TV. Dorința, dar neputința! Când(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • NAVA “AMIRAL KIȚAC” S-A SCUFUNDAT. CINE EFECTUEAZĂ RANFLUAREA PARCĂRILOR AFLATE LA BORD?
  • NU AM SĂ-I UIT NICIODATĂ PE CEI CARE MI-AU DĂRUIT UN MINUT DIN VIAȚA LOR!
  • Constanța privește către mare
  • MEDGIDIA - DE LA MĂGARII LUI PINTILIE LA MODERNISMUL LUI VRABIE
  • HOTELUL DELTA - DE LA PRINȚUL DE MONACO LA TURISTUL OBIȘNUIT