Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
COTCODAC! PRIMARULUI CHIȚAC NU-I ESTE PE PLAC!

COTCODAC! PRIMARULUI CHIȚAC NU-I ESTE PE PLAC!(478)

De câte ori trece pe lângă o parcare goală, primarului Vergil Chițac i se face rău și pielea ca de găină. Uneori, este copleșit de sentimente contradictorii. Alteori, simte între coaste, nu, nu sula lui Iliescu, ci gheara aceea din piept care dezvolta sentimente patriotice pe plan local. E suficient să i se facă pielea ca de găină ca să-și amintească de cariera sa militară. Și de anii când îl învăța pe Iohannis cel mic să-și arunce pardesiul pe capota mașinii. Doamne, cât de mici erau mașinile pe vremea aceea! Astăzi, e greu sa nu nimerești un Merțan!

Dacă vrei să-i stimulezi spiritul războinic, arată-i o parcare goală, tristă și pustie. Îl vei auzi blestemându-i pe jurnaliștii care au jefuit administrația locală. Și din cauza lor i se face pielea ca de găină la gîndul că presa nu-i va cânta în strună...

Primarul Vergil Chițac a avertizat să nu se mai vorbească în limba păsărească! Îl salut, și eu, nu prea amical, deși știu că s-a pus un premiu pe capul meu! Co, co, cooot, co! Și nu numai pe această temă stânjenitoare pentru domnia sa, dar asta este chiar de oaie! Cu ea, cu oaia bearcă, poate înființa o fermă de animale suspicioase și bârfitoare, foarte periculoase în materie de stropit. Coo...Coooooot…

Cattani și Felicia s-au făcut de...găină dintr-o banală operațiune de repartizat locuri de parcare! S-au încurcat la numărat? Nu, nici vorbă. Totul a plecat de la rolul nechezolului în societate. Dezbateri, nu "cotcodăceală!" cum ar spune primarul. Să înțeleg că Vergil a fost înaintat la gradul de cocoș cu vipușcă? Coooot-coooo. Sau cocoș cu steaua Republicii? Co-co-co. Cocoș în borș! Fâs, ca să nu ne repetăm cu cotcodăcitul. Nu au avut la magazie nici un fel de trofeu pentru domnia sa si-au comandat demontarea cocoșilor de la puștile de vânătoare...Vai de mama lor, ăștia au tras unii în alții!

Pentru domnul primar, nu știu dacă v-ați prins, jurnaliștii nu vorbesc normal. Ei nu cotcodăcesc, ei latră! E vorba de câinele erou cunoscut și pe mapamond. El latră, caravana trece și parcările rămân tot nerezolvate! Cu Felicia și Cattani. Cooooooot-coooo!

Fiți mai destins, domnule primar! Atenție cu găina, care mai nou, e cea care dă ora exactă. Deci este folositoare. Noi, jurnaliștii, cu ce ne pricepem mai bine. Cu jefuirea administrației locale!
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

NE ÎNTOARCEM ÎN EVUL MEDIU!
scris de Lucian Cristea
Trăiesc cu senzația că mă aflu într-un tren al timpului pierdut, care trece dintr-un tunel în altul, are o frecvență bună în mers(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii