Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
LUCIAN LUNGOCI SUSȚINE SCHIMBAREA LA FAȚĂ A PSD CONSTANȚA

LUCIAN LUNGOCI SUSȚINE SCHIMBAREA LA FAȚĂ A PSD CONSTANȚA(756)

Lucian Lungoci își apără partidul și nu joacă la cacealma în privința asta. Ca la carte și la rece, Lucian Lungoci și-a anunțat candidatura la șefia organizației municipale! Și o merită pe deplin, la cât de mult a muncit pentru partidul său!

A vrut să spargă monotonia din PSD Constanța, dar gestul său i-a înfuriat pe veterani! Ăștia nu sunt învățați să-i clintești de pe locul lor! Durata șederii? Pe veci! Puțini față de statistici, dar gălăgioși. Doi dintre ei, chiar veninoși!

Lungoci s-a înscris pe neașteptate în cursa pentru șefia organizației municipale! Pe scurt, a ignorat directivele lui Felix Stroe și și-a anunțat candidatura! Dar cu directivele lui Felix ce s-a întâmplat? La înscrierea candidaturii, Lungoci, băiat manierat, s-a comportat impecabil. A întrebat politicos: “Deranjez?” Doamna de la “Registru” a confirmat că totul, la momentul respectiv, este în regulă și l-a înscris la concurs, ca să spun așa…dar repede a și fost concediată...Deranj mare, monșer...

Ce am considerat eu că este demn de reținut din discuția telefonică purtată cu domnia sa? Lungoci nu a făcut pasul, enervant de curajos, pe care l-a făcut, ca să câștige neapărat o funcție de conducere în partid. Deși anterior a condus, în calitate de interimar, această organizație. Sigur, dacă e musai, atunci musai să rămână! Înainte de toate, i s-a pus pata, politic vorbind, când a constatat că, în materie de alegeri așa-zis democratice, nu s-a schimbat nimic în partidul său!

Câteva concluzii. Aceleași proaste obiceiuri și apucături, aceleași schimburi de funcții între mahării partidului, aceleași personaje de o veșnicie! Dacă nu e tanda, o punem pe manda! Dacă nu e Dumitrache, Stroe amână alegerile!

Cel mai rău l-a enervat pe Lungoci faptul că tinerii au fost scoși din cărți! În fața acestui vechi truc politic, Lungoci s-a crispat la gândul că partidul său se va prezenta iarăși ca o “vechitură” în fața opiniei publice! Ca o formațiune politică depășită din toate punctele de vedere, fără nici o perspectivă...Întârziată chiar și din punct de vedere doctrinar.

Cu doi candidați în cursă, Lungoci dorește să dovedească, înainte de orice, că alegile democratice sunt sfinte. Și, acum, respectate și în PSD...Și mai dorește să dovedească celor care îl cunosc că tinerii din PSD sunt respectați și e imperios necesar schimbul de generație...Că pot candida liber la diverse funcții de conducere...Fără a fi obligați să-l lase pe Dumitrache să facă în avans două ture de stadion!

Lucian Lungoci a dat dovadă de mult curaj, înfruntându-i pe cei doi mahări, Stroe și Dumitrache. Practic, domnia sa a respins orice negociere pe tema asta! Drept pentru care, repet, alegerile au fost amânate. Lucian Lungoci ne-a declarat că, indiferent când se țin alegerile, domnia sa este decis să candideze! Sunt convins că, la noua dată stabilită, Lucian Lungoci va reuși să-și prezinte lecția de democrație și va învinge detașat!
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

NE ÎNTOARCEM ÎN EVUL MEDIU!
scris de Lucian Cristea
Trăiesc cu senzația că mă aflu într-un tren al timpului pierdut, care trece dintr-un tunel în altul, are o frecvență bună în mers(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii