Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
trafic auto
Infrastructură rutieră și pietonală, în curs de reabilitare, în mai multe zone din oraș

Infrastructură rutieră și pietonală, în curs de reabilitare, în mai multe zone din oraș(556)

Conform graficului de lucru, în această săptămână continuă decopertarea suprafeței carosabile pe strada Avram Iancu, în etapa premergătoare asfaltării. Lucrările de reabilitare a carosabilului se extind pe strada Constantin Brătescu, între strada Avram Iancu și strada I.G. Duca și pe strada Griviței, între strada I.G. Duca și strada Jupiter, unde a fost modernizată infrastructura zonei pietonale.

Pe strada Dragoslavele, tronsonul delimitat de bulevardul Mamaia și strada Chiliei și pe strada Unirii, între strada Zorelelor și bulevardul Mamaia continuă intervențiile asupra trotuarelor. Se decapează suprafața pietonală și se montează borduri noi.

În paralel, în zona Poarta 1 se îmbunătățesc condițiile de acces pietonal prin modernizarea pavajului.

Lucrările de amenajare a parcării situate pe aleea Nalbei, între blocurile L107 și L111, se apropie de finalizare. În această săptămână, se va turna stratul final de asfalt.

De asemenea, în parcarea situată pe strada Badea Cârțan, se amenajează zone destinate circulației pietonilor. Echipele administratorului drumului public montează borduri noi pe terenul delimitat de aleile Lotca și Licurici.

Pentru îmbunătățirea condițiilor de trafic rutier, se aplică marcaje la trecerile de pietoni și în parcările amenajate. Totodată, continuă montarea indicatoarelor de informare în mai multe zone din oraș și recondiționarea echipamentelor de semaforizare.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

LUMINIȚA RÂSU-PLÂNSU
scris de Lucian Cristea
Aud că Luminița Vlădescu, mentora și șefa pe viață a PSD Medgidia, a dat în râsu-plânsu! Eu păstrez ordinea știută a acestei m(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • Sprijin pentru persoanele defavorizate: tichete sociale în valoare de 250 lei
  • DEȘI L-A CĂLCAT MAȘINA LIBERALĂ, ȘARPELE PESEDIST CONTINUĂ SĂ TULBURE APELE LA MEDGIDIA!
  • CUM NAIBA DE SE FĂCU UNUL LIBERAL ȘI CELĂLALT PESEDIST?
  • MOARTEA A STINS RIVALITATEA DINTRE DOI COLONEI
  • APEL CĂTRE VERGIL CHIȚAC: FIȚI PRIMAR, NU CĂPRAR!