Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
DAȚI JOS DIN POD ARMATA DE PROTEJAȚI AI AMIRALULUI CHIȚAC!

DAȚI JOS DIN POD ARMATA DE PROTEJAȚI AI AMIRALULUI CHIȚAC!(893)

La alegerile locale, Vergil Chițac nu a rupt, în mod deosebit, gura târgului. În toată ecuația sa electorală, rețin, a existat o frază cheie care a făcut diferența dintre domnia sa și restul candidaților. Citez: "Să dăm armata jos din pod!" Asta era una din dorințele constănțenilor, cărora le-a ajuns cuțitul la os!

Peste tot amarul ăsta de viață, îmi permit să fac și eu o glumă și să atrag atenția că e grav dacă am ajuns să ținem armata în pod doar pe post de sperietoare pentru cei care ignoră îndatoririle lor civice...Și, totuși, pentru binele Constanței, locuitorii orașului au preferat "o mână de fier", după ce Decebal Făgădău s-a dovedit a fi un primar superficial din acest punct de vedere.

Celor care au votat Chițac le-a trecut euforia la scurt timp după ce preferatul lor s-a dat de gol! A profitat de credibilitatea de care se bucura haina militară în rândurile opiniei publice și a devenit mai popular în pragul venirii la urne. În general, preocupările celor care au preluat conducerea Primăriei Constanța sunt de ordin personal! Dovadă că nu toți cei din gașca sa și-au găsit un loc pe măsura ambițiilor personale…Unii sunt în căutare, alții vin la angajare, după un concurs de făcut freza la urs în cartierul săracilor!

Vergil Chițac a dat armata jos, dar nu pe cea știută de noi...A dat jos din pod armata lui personală alcătuită din doritori în tranziție de putere, presupuși specialiști în administrație locală, care s-au rătăcit într-o parcare!, beneficiari ai sistemului 3R(RECUPERARE, RECONDIȚIONARE, REFOLOSIRE), un Cattani reșapat, unic supraviețuitor, capabil să parcheze, în același timp, și în simulacrul de Vinerea Verde a Primăriei și neregulamentar!!!, consilieri să cânte din solz de pește fără să se înece, killeri-antrenați să desființeze presa, după cum s-au lăudat peste tot, cel mai tare din parcare, acum, la Primărie, ăsta este termenul de comparație, fiind George Măndilă, artileria grea a aruncătoarelor cu focoase de papuci de casă condusă de Felicia Ovanesian, dată disparută din podul casei unde staționează armata lui Chițac, un pluton de mici profitori care așteaptă de multă vreme să se dea jos din pod, în speranța că vor fi și ei răsplătiți pentru micile servicii efectuate în campania electorală, dar și pentru cei care au activat ca agenți Facebook.

De la unul dintre ei am aflat că ziarul Timpul este deja condamnat pentru că ar fi contribuit la, atenție, preamărirea fostului primar al Constanței, Decebal Făgădău! Și mai este unul care l-a injurat tot timpul pe Andrei Popescu, acuzându-l că este pesedist! Ca să pară credibil, individul poartă tot timpul la gât un stetoscop, care, eu unul, nu știu ce semnifică în timpul liber...Și mai are un tic domnul Corneliu Neagoe. Îi cataloghează pe cei care îl contrazic sau nu sunt susținători ai amiralului, drept "hazna"! Atâta poate omul să ducă! Un stetoscop de gât și o hazna! Susținătorii amiralului și ai Didinei! Pardon, ai Feliciei! Cât privește afirmațiile aiuritoare ale lui Neagoe despre Popescu, îi răspund cu o întrebare. Cine este pesedist? Andrei Popescu, care s-a contrat peste tot cu ei, sau Chițac, care a angajat la Primăria Constanța trei pesediști grei în funcții de directori! Cât privește limbajul pe care îl folosiți, mă tem că ar trebui să vă îngrijoreze în anumite privințe și să nu dați vina pe valul 3...

Față de toate criticile care i se aduc, primarul Vergil Chițac are o singură explicație. Domnia sa nu obișnuieste să revină asupra deciziilor pe care le ia! Bune, rele, o ține langa-balanga pe a lui! E orgolios până dincolo de limitele absurdului! Nu vrea să recunoască, nici cât negru sub unghie, că a greșit! Se întâmplă, mai și greșește omul! Dar, nu, domnia sa nu vrea să recunoască! Se crede pesemne Robocop. Altfel, nu-mi explic de ce persistă în greșelile care țin pe loc planul parcărilor! Dacă îi ieșea pasiența, acum, ar fi defilat triumfător pe faleza de la Cazinoul Constanța...Și nu singur. Ci cu armata din podul casei lui!
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

LUMINIȚA RÂSU-PLÂNSU
scris de Lucian Cristea
Aud că Luminița Vlădescu, mentora și șefa pe viață a PSD Medgidia, a dat în râsu-plânsu! Eu păstrez ordinea știută a acestei m(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • Sprijin pentru persoanele defavorizate: tichete sociale în valoare de 250 lei
  • DEȘI L-A CĂLCAT MAȘINA LIBERALĂ, ȘARPELE PESEDIST CONTINUĂ SĂ TULBURE APELE LA MEDGIDIA!
  • CUM NAIBA DE SE FĂCU UNUL LIBERAL ȘI CELĂLALT PESEDIST?
  • MOARTEA A STINS RIVALITATEA DINTRE DOI COLONEI
  • APEL CĂTRE VERGIL CHIȚAC: FIȚI PRIMAR, NU CĂPRAR!