Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
economic
Bugetul Consiliului Județean Constanța, în dezbatere publică!

Bugetul Consiliului Județean Constanța, în dezbatere publică!(173)

Proiectul de buget al Consiliului Județean Constanța, a fost publicat, spre dezbatere publică, în data de 23 martie 2021, pe pagina de internet a instituției, putând fi accesat din secțiunea Anunțuri – dezbatere publică, la următorul link:
         http://www.cjc.ro/sectiune.php?s=190.

 

Propunerea de buget va rămâne în dezbatere publică, conform legislației în vigoare, până la data de 1 aprilie 2021, iar toți cei interesați pot depune amendamente fie la sediul CJC din b-dul. Tomis nr. 51, Constanța, fie pe adresa de e-mail: presedinte@cjc.ro.

Menționăm că pentru anul 2021, bugetul instituției este de peste 458 de milioane lei. Cheltuielile totale estimate pentru anul 2021 se ridică la aproximativ 509 milioane de lei, iar deficitul de aproximativ 51 de milioane de lei va fi acoperit din excedentul anilor precedenți. De asemenea, în proiectul de Hotărâre nr. 65 din 22 martie 2021, găsiți publicată și Lista obiectivelor de investiții pe anul 2021, cu finanțare parțială sau integrală de la buget, precum și o sinteză a proiectelor cu finanțare europeană.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

NE ÎNTOARCEM ÎN EVUL MEDIU!
scris de Lucian Cristea
Trăiesc cu senzația că mă aflu într-un tren al timpului pierdut, care trece dintr-un tunel în altul, are o frecvență bună în mers(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii