Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
27martie – EARTH HOUR

27martie – EARTH HOUR(170)

Stingeți lumina timp de o oră sâmbătă, 27 martie 2021 la 20:30 ora locală!

Una dintre cele mai mari mișcări mondiale pentru mediu, a devenit un simbol al unității, al speranței și al puterii celor mulți pentru a schimba ceva.

Datorită pandemiei COVID-19, echipa de organizare globală Earth Hour recomandă tuturor persoanelor să participe concret – ca în fiecare an, timp de o oră – să stingă lumina, dar și online. Anul acesta, în noaptea dedicată Orei Pământului va fi lansat un videoclip, care promite să vă determine să vedeți planeta și problemele cu care ne confruntăm într-o nouă lumină. Căutați pe social media - #EarthHour.

Organizatorii vă invită să distribuiți videoclipul în toată lumea, să împărtășiți poveștile voastre din aceasta oră pe site-urile de socializare, folosind hashtagul #EarthHour.

Amintiți-vă: Totul se adaugă, totul contează!

Într-un spectacol online, putem deveni vocea a milioane de locuitori ai planetei, pentru a pune în centrul atenției Pământul și poziția noastră în rezolvarea problemelor cu care se confruntă.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

NE ÎNTOARCEM ÎN EVUL MEDIU!
scris de Lucian Cristea
Trăiesc cu senzația că mă aflu într-un tren al timpului pierdut, care trece dintr-un tunel în altul, are o frecvență bună în mers(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii