Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
R.A.E.D.P.P. a repartizat 44 de locuințe în această lună

R.A.E.D.P.P. a repartizat 44 de locuințe în această lună(185)

În această lună au fost repartizate 44 de unități locative solicitanților care și-au depus dosarul la RAEDPP Constanța în vederea obținerii unui spațiu de locuit în regim de închiriere.

Trei locuințe vacante destinate tinerilor au fost atribuite unor noi beneficiari, în funcție de ordinea stabilită prin listele de priorități întocmite în baza prevederilor legale. Este vorba de locuințe cu o cameră construite prin programul ANL, situate pe strada Zefirului.

De asemenea, alți 41 de constănțeni și familiile lor au primit locuințe în regim de închiriere, în urma întrunirii Comisiei de Analiză, Verificare și Punctare a cererilor pentru locuințele sociale modulare din municipiul Constanța – Campusul Henri Coandă. Astfel, a fost aprobată repartizarea a 40 de garsoniere, precum și a unui apartament cu două camere, în unități modulare locative situate pe str. Zmeurei și Aleea Umanității.

Printre cei cărora li s-a repartizat un spațiu se află și constănțeni care și-au depus dosarul în urmă cu zece ani.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

NE ÎNTOARCEM ÎN EVUL MEDIU!
scris de Lucian Cristea
Trăiesc cu senzația că mă aflu într-un tren al timpului pierdut, care trece dintr-un tunel în altul, are o frecvență bună în mers(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii