Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
Azi TEATRUL e în sărbătoare! 27 martie - ZIUA MONDIALĂ A TEATRULUI!

Azi TEATRUL e în sărbătoare! 27 martie - ZIUA MONDIALĂ A TEATRULUI!(222)

LA MULȚI ANI tuturor celor care au luptat și luptă în continuare ca TEATRUL să treacă cu bine peste aceste momente grele, celor care sunt capabili să reinventeze această artă și totuși să-i păstreze intacte valorile perene, celor care înteleg și trăiesc prin spiritul fragil dar indestructibil al emoției Teatrului!

LA MULȚI ANI nouă, dragii mei colegi, LA MULȚI ANI actorilor, regizorilor, dramaturgilor, scenografilor, compozitorilor, lighting designerilor, sound designerilor, coregrafilor, muzicienilor, artiștilor video, regizorilor tehnici, mașiniștilor, recuziterilor, operatorilor de sunet și lumini, cabinierelor, plasatoarelor, maeștrilor din atelierele de producție, artiștilor butafori, sufleurilor, oamenilor de marketing și PR, economiștilor și juriștilor din birouri, casierilor, șoferilor, pompierilor, toți cei care slujesc cu dragoste TEATRUL! Este ziua noastră, a TUTUROR!

LA MULȚI ANI, vouă, dragi spectatori iubitori ai Teatrului, cei pentru care noi, toți cei de mai sus, existăm!

 

Erwin Șimșensohn, director general, Teatrul de Stat Constanța 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

NE ÎNTOARCEM ÎN EVUL MEDIU!
scris de Lucian Cristea
Trăiesc cu senzația că mă aflu într-un tren al timpului pierdut, care trece dintr-un tunel în altul, are o frecvență bună în mers(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii