Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
„Micii pucişti vor să rupă unitatea PNŢCD Constanţa”

„Micii pucişti vor să rupă unitatea PNŢCD Constanţa”(1504)

Scandalul care are loc între cele două tabere ale PNŢCD Constanţa este departe de a lua sfârşit. După ce tabăra lui Adrian Ţapliuc a intrat cu forţa în sediul partidului de la Constanţa, membrii organizaţiei judeţene au început să fie convocaţi la Constanţa, lucru care îl nemulţumeşte pe Tudorel Chesoi care susţine în continuare că el este preşedintele PNŢCD Constanţa.

„Micii pucişti în frunte cu un lamentabil fost coleg, căruia nu merită să-i spun numele, dau telefoane în disperare, către liderii organizaţiilor locale, sperând să rupă unitatea PNŢCD Constanţa. Mint în fel şi chip, liderii de organizaţii din judeţ, nădăjduind să obţină sprijinul unora dintre aceştia, cu scopul lor mizerabil de a realiza tranzacţionarea mascată a PNŢCD-lui către Iniţiativa România Liberală. Planul lor, al puciştilor, este acela de a înlocui toţi liderii ţărănişti de la toate nivelurile cu lideri de la Iniţiativa Liberală, acest lucru însemnând, de fapt, ocuparea partidului. Deci, toţi ţărăniştii care am stat pe baricade ani mulţi în care partidului i-a fost greu, nu vom mai conta”, a spus Tudorel Chesoi.

În aceste împrejurări, Chesoi face apel la membrii partidului în sensul de a se mobiliza la maxim pentru a nu da nicio şansă celor care, în loc să facă alianţa cu PNŢCD, doresc cu orice preţ confiscarea partidului pentru a-şi atinge scopul lor şi de a-şi vedea visul împlinit, anume, acela de a se vedea intraţi în Partidul Popular European prin confiscarea PNŢCD.
El a mai precizat că, dacă el ar fi acceptat să trădeze idealurile partidului şi pe ţărăniştii autentici, în aceste momente, Aurelian Pavelescu l-ar fi ţinut în braţe şi l-ar fi lăudat peste tot.

„Am preferat lupta şi nu trădarea colegilor şi a partidului. Am preferat lupta cu cel sau cei care întinează memoria istorică şi subminează valorile partidului nostru. Am preferat să fiu denigrat pe nedrept, în schimb să vă spun adevărul. Vreau să ştiţi că în această luptă este alături de noi Biroul Naţional de Conducere, legal constituit din care şi eu fac parte şi care ia toate măsurile pentru a dejuca planurile trădătorilor de partid. Sperăm ca în această luptă să ni se alăture toţi ţărăniştii adevărati. BNC va organiza un Congres al unităţii PNŢCD, într-un moment potrivit şi tot Biroul Naţional va anula Congresul convocat de Pavelescu pe data de 2 noiembrie 2013, congres în care planul lui Pavelescu este acela de a coopta lideri de la IRL în funcţii de conducere la nivel naţional, cu sarcina de a continua ocuparea tuturor structurilor de conducere din teritoriu ale PNŢCD”, a mai precizat Chesoi.

Totodată, el a mai spus că prezenţa membrilor PNŢCD din judeţ la Conferinţa Judeţeană unde a fost reales preşedinte demonstrează că membrii filialei de la Constanţa dau dovadă de solidaritate şi spirit de unitate pentru partid.

„Cu această ocazie, am demonstrat tuturor că suntem solidari atunci când e vorba de PNŢCD. Am ales împreună o echipă întinerită, care va fi cu siguranţă mai dinamică şi mai eficientă. Votul uninominal promovat de noi, ţărăniştii constănţeni şi majoritatea zdrobitoare cu care au fost aleşi preşedintele, prim-vicepreşedintele, secretarul judeţean, vicepreşedinţii şi membrii supleanţi, dovedesc pe de o parte solidaritatea atunci când simţim ca partidul e in pericol, iar pe de alta parte, respectarea principiului PNTCD – Democraţia Desăvârşită”, a spus Tudorel Chesoi.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii