Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
Ce lucrări edilitare se efectuează în această săptămână la Constanța

Ce lucrări edilitare se efectuează în această săptămână la Constanța(131)

Zona carosabilă aferentă străzilor Răchitași, Tabla Buții, Onești, Grozești, Dragoslavele, porțiunile cuprinse între strada Chiliei și bulevardul Mamaia și Unirii, tronsonul delimitat de străzile Ion Rațiu și Zorelelor intră de astăzi în proces de modernizare. Echipele SC Confort Urban SRL intervin cu utilaje pentru decopertarea carosabilului.

În paralel, continuă modernizarea trotuarelor pe strada Unirii, între strada Zorelelor și bulevardul Mamaia și pe strada Dragoslavele, între strada Chiliei și bulevardul Mamaia.

De asemenea, se reabilitează infrastructura pietonală din zona Poarta 1 și plaja Modern. În zona Poarta 1, dalele moderne schimbă aspectul suprafeței pietonale. În cadrul lucrărilor, se consolidează și pereții de sprijin.

Treptele de acces dinspre strada Ștefan cel Mare sunt stabilizate prin montarea de cofraje din metal. Mai exact, se vor placa cu oțel contratreptele și pereții laterali ai scărilor.

În Portul Tomis, se lucrează la crearea unui sistem pentru drenajul apelor pluviale. Zona pietonală este reamenajată pentru a permite amplasarea rigolelor. Pentru respectarea normelor de protecție a mediului, se instalează un separator de hidrocarburi care are rolul de a reține carburanții din apele uzate.

Noi locuri de parcare sunt în curs de amenajare pe strada Badea Cârțan, pe terenul delimitat de aleile Lotca și Licurici. Se creează zone destinate circulației pietonilor, prin montarea bordurilor noi.

Infrastructura de semnalizare rutieră este reabilitată prin montarea indicatoarelor de informare în mai multe zone din oraș și recondiționarea echipamentelor de semaforizare. Pentru siguranța participanților la trafic, se aplică marcaje la trecerile de pietoni și în parcările amenajate. 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

NE ÎNTOARCEM ÎN EVUL MEDIU!
scris de Lucian Cristea
Trăiesc cu senzația că mă aflu într-un tren al timpului pierdut, care trece dintr-un tunel în altul, are o frecvență bună în mers(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii