Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
DOCTRINA CHINEZĂ FACE OCHII MICI

DOCTRINA CHINEZĂ FACE OCHII MICI(993)

Mai marii Puterii de la noi din teritoriu, cei mai mulți dintre ei, au fost de negăsit pe întreaga durată a desfășurării mitingului de protest! În astfel de momente delicate, cand fuga e mai sănătoasă decât toate, se aplică directiva chineză, care face ochii mici de tot și ajută la fugă.

Directiva a fost introdusă la noi de Victor Ponta, după o vizită de lucru efectuată în China. Nu glumesc, omul chiar a muncit pe bune opt ore pe zi! Dorea să facă o impresie excelentă, în speranța că onor China îl va susține pentru o nouă candidatură la șefia PSD...Eram pregătiți să servim masa cu două bețișoare și să facem naveta cu trenul chinezesc de mare viteză…

Dar nu a fost să fie! Pe chinezul nostru autohton nu l-au ținut picioarele, iar pe trenul de mare viteză nu l-au ținut șinele de cale ferată de la noi…

Mă întorc la protestatari și învățăturile lor. Cine a băgat la cap...Celor care s-au înfipt în noi din prima zi de mandat, la ei mă refer în principal, Chițac, Felicia, directorașii de serviciu etc., li s-au înmuiat picioarele...O mare de oameni bântuia prin oraș! Și când sunt pașnici ai toate motivele să te temi de ei, darmite când ai în față sute de nemulțumiți că Primăria Constanța nu funcționează! Accentuez, oameni furioși și tineri...Adică nerăbdători.

E drept, până acum, la Constanța, s-au desfășurat manifestări “elegante”!, serbări galante, jocuri “Nu te supăra, frate!”, “Scoate-l afară pe primar”! De data asta, însă, am asistat inclusiv la confruntări violente de limbaj zgândărite de așa zisele formațiuni de ordine, în fapt, niște celule provocatoare...Ca și întreaga echipă care se află în fruntea Primăriei Constanța. Care știe doar să provoace cetățeanul, lansând promisiuni fără acoperire...

Uneori, unii dintre ei, se comportă de-o manieră care poate genera foarte repede un conflict! Dacă Felicia Ovanesian își continua opera de demolare a cafenelelor din oraș, acum, în plin conflict național, se putea ajunge la o situație și mai tensionată! Înjurăturile lui Horia Constantinescu, chiar și cele la adresa naturii, i-ar fi iritat la culme pe demonstranți...Cât privește atitudinea mereu arogantă a primarului Chițac, slavă Doamne!, că dumnealui nu suportă aglomerările revoluționare și stă ascuns în vizuina lui eforiană!

Statul român are grijă de cetățenii săi. Printre multe alte facilități și donații asigurate prin legi speciale, au apărut și numeroase alte surprize...Fiecare român a primit în dar câte un sac din rafie cu două deschizături pentru inhalare oxigen și filtru gaze, dacă se zbate prea mult. Pentru a salva pădurile patriei din mâinile năvălitorilor, românii nu vor mai fi înmormântați în sicrie. Pentru astfel de ocazii mortuare, vor fi folosiți sacii primiți în dar de la Guvern. Ei au fost testați pe seama celor care au murit de virusul necruțător, de parcă nu ar fi fost oameni, creștini, nevinovați..

Jale mare e în țara asta! Jandarmeria a organizat cursuri religioase sub genericul “Bătaia este ruptă din rai”. Nu a participat decât dracul, specialist în lovituri sub centură și sălltat în dubă!

Arafat e suferind. A căpătat o durere în cot. O durere nesemnificativă pentru domnia sa în ambele coate, deși se sprijină pe ele, ca și cum ar sta în picioare cu genunchii îndoiți...Îl doare-n cot de români! Se spune că a adunat în coate foarte mult lichid..Dar asta nu ar fi trebuit să i se urce la cap? În opinia mea, la aceasta oră, este deja compromis din mai multe puncte de vedere. Locuitorii din marile orașe ale României au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva domniei sale, sancționând stilul său păgubos de lucru!

Când vine vorba de soarta românilor, din păcate, transformați în cobai, Arafat devine malițios...Cu figura asta nouă pe care o are acum, vrea să facă instrucție cu noi! Ca să ne anuleze de tot ca oameni simțitori, ne-a obligat să lâncezim la domiciliu! În câteva zile, devenim inofensivi.. Dacă nu cumva suntem deja bine vrăjiți...
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

„Nu am nicio reținere
scris de Mircea Lungu
în legătură cu experimentul schimbărilor care se vor petrece”. Amorțitor, în plină lumina unei conferințe de presă, glasul ofici(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii