Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
Accesul către plaja Modern se va realiza în deplină siguranță

Accesul către plaja Modern se va realiza în deplină siguranță(203)

Lucrările de reabilitare a zonei de promenadă au intrat într-o nouă etapă. Tone de material metalic vor fi utilizate pentru consolidarea treptelor care asigură accesul către plaja Modern. Structura scărilor este modificată pentru a preveni deteriorarea acestora și acțiunea factorilor de mediu.

Echipele SC Confort Urban SRL intervin în aceste zile asupra scărilor situate în zona de acces dinspre strada Ștefan cel Mare. Treptele sunt stabilizate prin montarea de cofraje de metal. Se fixează părțile componente și se așterne armătura care va fi acoperită cu un strat de beton de cel puțin 5 cm. De asemenea, se îmbracă în metal contratreptele și pereții laterali ai scărilor.

Proiectul de recondiționare a scărilor prevede și amenajarea unui suport de sprijin care va facilita separarea fluxurilor de trecători.

Prin amplasarea rigolelor de beton, a fost creat un nou sistem de drenaj al apelor pluviale. Totodată, spațiul verde din jurul scărilor a fost igienizat.

Implementarea proiectului de reamenajare a zonei pietonale va duce la creșterea gradului de atractivitate a plajei Modern, prin exploatarea și valorificarea potențialului turistic.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

NE ÎNTOARCEM ÎN EVUL MEDIU!
scris de Lucian Cristea
Trăiesc cu senzația că mă aflu într-un tren al timpului pierdut, care trece dintr-un tunel în altul, are o frecvență bună în mers(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii