Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
economic
Bugetul Consiliului Județean Constanța, în dezbatere publică!

Bugetul Consiliului Județean Constanța, în dezbatere publică!(158)

Proiectul bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2021, al Consiliului Județean Constanța, se află în dezbatere publică, încă din data de 23 martie 2021, conform prevederilor Legii 273 din 2006, precum și a Legii 52 din 2003.

Vă reamintim că acesta poate fi consultat pe pagina de internet a instituției, putând fi accesat din secțiunea Anunțuri – dezbatere publică, de la următorul link:
 http://www.cjc.ro/sectiune.php?s=190.

 Persoanele interesate pot înainta amendamente, propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de buget la sediul CJC sau prin poștă la adresa b-dul. Tomis nr. 51, Constanța, precum și pe adresa de e-mail: presedinte@cjc.ro.

Amendamentele, propunerile, sugestiile sau opiniile, pot fi înaintate înstituției noastare pâna la data de 6 aprile 2021, ora 24:00. Materialele transmise vor purta mențiunea: “Propunere privind Proiectul bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2021 al Consiliului Județean Constanța”.


Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

NE ÎNTOARCEM ÎN EVUL MEDIU!
scris de Lucian Cristea
Trăiesc cu senzația că mă aflu într-un tren al timpului pierdut, care trece dintr-un tunel în altul, are o frecvență bună în mers(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii