Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
trafic auto
Lucrări de asfaltare pe strada Răchitași

Lucrări de asfaltare pe strada Răchitași(168)

Zona pietonală aferentă tronsonului delimitat de strada Chiliei și bulevardul Mamaia este recondiționată astăzi prin turnarea unui nou strat de asfalt. Pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, traficul rutier este restricționat total, până la ora 17:00.

Luni, 05 aprilie, echipele administratorului drumului public vor acționa cu utilaje pentru asfaltarea carosabilului, circulația autovehiculelor fiind interzisă, în intervalul orar 08:00-17:00.

Lucrări de reabilitare a trotuarelor se desfășoară astăzi și pe strada Unirii, între strada Zorelelor și bulevardul Mamaia, pe strada Dragoslavele, între strada Chiliei și bulevardul Mamaia și pe strada Chiliei. Suprafața pietonală este decopertată și se montează borduri noi.

Conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se desfășoară lucrări.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

NE ÎNTOARCEM ÎN EVUL MEDIU!
scris de Lucian Cristea
Trăiesc cu senzația că mă aflu într-un tren al timpului pierdut, care trece dintr-un tunel în altul, are o frecvență bună în mers(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii