Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
VIAȚA DIN FLOTĂRI A AMIRALULUI CHIȚAC

VIAȚA DIN FLOTĂRI A AMIRALULUI CHIȚAC(771)

Aaaaaaaaaaaaa... Ăsta este zgomotul făcut de un individ care cade de la etajul 11 al unui bloc. Iar mult mai scurt, doar 5 litere, aaaaa, al celui care pică de la etajul 5. Primarul Vergil Chițac face parte din categoria “Mult zgomot pentru nimic”. A căzut de la etajul 5 pe un subiect gonflabil și a țipat cât 11 la un loc!

Atitudinea primarului? Una potrivită pentru a se victimiza de unul singur. Și a țipat cât 11. Adică a făcut mult zgomot pentru nimic! O vreme, Chițac a avut un singur obiectiv:  “țării, cât mai multe flotări”! Chiar și într-o mână, cu un măr în gură, cu prosopul făcut franjuri, cu fluierul unui vardist între buze...

Apoi a intrat în preocupările sale sângele poporului, atenție, din care se înfrupta redacția noastră, în timp ce jefuiește administrația locală! Mesajul primarului Constanței este melodramatic, cu înregistrări din perioada în care sirena lui Vasile Roaită anunța și pauza de masă! Sincer să fiu, am plâns...Am plâns precum domnul acela, poet, care, după ce a vânat o căprioară, plângea și el, dar mânca fără să se șteargă la bot de sângele fondului de vânătoare....În plus, s-a constatat după o săptămână, că nu avea permis de vânătoare!

Ca să pară(mălăiață) cât mai convingător, Vergil a pozat în victima odioșilor din presă, care vor să sa răzbune pe domnia sa! Pe-n ce? Chipurile, pe motiv că inocentul Chițac, incoruptibilul nostru primar, a început curățenia de vară cu presa! Din acest punct, continui materialul strict ca reprezentant al ziarului Timpul, pentru că nu mă erijez în apărătorul nimănui!

Îi răspund primarului.
1. Nu avem, la ora la care scriu acest material, 7 aprilie ora 14.00, nici un contract de publicitate sau prestări servicii încheiat cu Primăria Constanța.
2. Așadar ce contract încheiat cu Timpul ați reziliat dumneavoastră pe motiv că este ilegal și noi vă criticăm pe nedrept?
3. Aaaa! De la ce etaj ați căzut cu subiectul ăsta?
4. În schimb, dumneavoastră ați făcut un act de bravură din sictirul cu care tratați presa! De ce nu recunoasteți că aveți o oftică bolnavicioasă pe jurnaliști, cărora vreți să le plătiți niște polițe! Este deci o chestiune subiectivă!
5. L-ați copiat la indigo pe mentorul dvs., Gabi Comănescu, dar acesta nu se lasă, ca dumneavoastră, condus de resentimente!
6. Ca să intimidați presa, ați recrutat un “buldog” pe care l-ați asmuțit asupra noastră! Nu credeam că un amiral apelează la mici tertipuri ca să-și termine adversarul! Dar ce tactică navală mai este și asta să joci cu Măndilă, când o ai pe Felicia Ovanesian? Avocat de clasa mondială, City manager, Cattani feminin etc. E drept, nici la o luptă dreaptă nu mă aștept din partea domniei sale…

Cu cât sadism privește cum mor, ca niște lebede degerate, ziarele din jurul nostru! El cu banii Primăriei, blocați în visteria destinată Publicității, și presa la câteva noduri marinărești de faliment! Existența noastră s-a transformat într-o povară greu de suportat...

Dar cel mai greu de suportat este mitocănia unor politicieni! În realitate, niște figuri sinistre...Unul dintre ei a rostit celebra frază  “Mă piș pe presă!” Aștept să își ceară scuze...Dacă îl țin genunchii și dacă mai are obraz!

   

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

LUMINIȚA RÂSU-PLÂNSU
scris de Lucian Cristea
Aud că Luminița Vlădescu, mentora și șefa pe viață a PSD Medgidia, a dat în râsu-plânsu! Eu păstrez ordinea știută a acestei m(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • Sprijin pentru persoanele defavorizate: tichete sociale în valoare de 250 lei
  • DEȘI L-A CĂLCAT MAȘINA LIBERALĂ, ȘARPELE PESEDIST CONTINUĂ SĂ TULBURE APELE LA MEDGIDIA!
  • CUM NAIBA DE SE FĂCU UNUL LIBERAL ȘI CELĂLALT PESEDIST?
  • MOARTEA A STINS RIVALITATEA DINTRE DOI COLONEI
  • APEL CĂTRE VERGIL CHIȚAC: FIȚI PRIMAR, NU CĂPRAR!