Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
Noi locuri de parcare pentru locuitorii din zona Casa de Cultură

Noi locuri de parcare pentru locuitorii din zona Casa de Cultură(184)

Echipele SC Confort Urban SRL au finalizat lucrările de asfaltare a parcării situate pe aleea Nalbei, în zona delimitată de blocurile L107 și L111. 37 de noi locuri de parcare au fost date în folosință prin reamenajarea porțiunii carosabile care a fost eliberată de garaje. Carosabilul a fost reabilitat prin așternerea a două straturi de asfalt, fiind executate și lucrări de refacere a suprafețelor. Ulterior, s-a intervenit cu echipamente pentru trasarea și numerotarea locurilor de parcare.

Alte 8 locuri de parcare urmează să fie trasate în zona punctului termic de pe aleea Nalbei. Se vor executa lucrări de asfaltare.

În vederea regenerării urbane a zonei, se va reamenaja și cealaltă porțiune de teren ocupată de garaje, după ce proprietarii se vor conforma măsurilor privind demolarea.

În această săptămână se vor finaliza și lucrările de amenajare a parcărilor situate pe terenul delimitat de străzile Tulcei și Badea Cârțan și pe aleile adiacente. Suprafața destinată parcării autovehiculelor va fi îmbrăcată în binder, iar la final se va executa stratul de uzură.

Proiectul presupune amenajarea a peste 470 de noi locuri de parcare pe terenul delimitat de străzile Tulcei și Badea Cârțan.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

NE ÎNTOARCEM ÎN EVUL MEDIU!
scris de Lucian Cristea
Trăiesc cu senzația că mă aflu într-un tren al timpului pierdut, care trece dintr-un tunel în altul, are o frecvență bună în mers(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii