Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
Consultare publică privind -Planul de acțiune pe zgomot pentru aglomerarea Constanța-

Consultare publică privind -Planul de acțiune pe zgomot pentru aglomerarea Constanța-(588)

UAT MUNICIPIUL CONSTANŢA, cu sediul în B-dul Tomis, nr. 51, organizează în perioada 19.05.2021 – 31.05.2021 consultări publice în vederea definitivării Planului de acțiune pe zgomot pentru aglomerarea Constanța, în conformitate cu prevederile Legii 121/2019 privind evaluarea și gestionarea zgomotului ambiental.

Propunerea de plan de acțiune pe zgomot, este postată pe site-ul instituției www.primăria-constanta.ro, la secțiunea MEDIU, subsecțiunea Harta de zgomot 2018 – documentul - Plan de acțiune pe zgomot pentru aglomerarea Constanța.

Publicul interesat poate transmite, în perioada 19.05.2021 – 31.05.2021, comentarii/opinii/observații privind documentul susmenționat, prin e-mail la adresa proiecte@primaria-constanta.ro, prin fax la nr. 0241/488.132, prin poșta română la adresa UAT Municipiul Constanța, B-dul Tomis, nr. 51, camera 25A, Serviciul Dezvoltare și Management Proiecte sau depuse la Registratura instituției - Centrul de Informare Cetățeni (CIC) aflat în incinta City Park Mall, B-dul Alexandru Lăpușneanu, nr. 116C.

 

 

 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii