Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
Administrația ALTFEL provoacă din nou neliniște cu... TAXA DE LINIȘTE!

Administrația ALTFEL provoacă din nou neliniște cu... TAXA DE LINIȘTE!(1598)

Când vine vorba de căutat noduri în papură, d-alea rezistente, populației amărăștene și contribuabilului șicanat, conducerea Primăriei Constanța este peste măsură de activă și de inventivă în materie de sancțiuni! Îi caută pe constănțeni cu lumânarea aprinsă, deși mai utilă ar fi la biserica Prea Înaltului...

Deviza indivizilor care s-au plasat în fruntea acestei instituții sună cam așa: “Populației cât mai multe taxe, cât mai multe amenzi și apoi, executarea!” Dacă nu sunt destule taxe, reactivăm din cele vechi!

Pesemne Vergil Chițac, primarul ALTFEL, care este el, vrea să timoreze populația orașului cu măsuri din cele mai drastice cu putință! De ce? Ca să ne intre bine în cap că dumnealui a dat jos amenințător armata jos din pod! După cum ne-a avertizat și Cattani!

Vorba aia, “Frate, frate, dar mai uită-te și în ochii noștri când ne arzi la buzunar, domnule primar”! El, primarul onorific, poate că s-ar uita, dar nu-l lasă Felicia! Draga de ea, cum ne mai încuraja! “Să dăm amenzi până când cetățeanul își pierde casa!” După mintea ei, orașul arată ca o autogară plină cu indivizi care și-au pierdut casele pentru că nu și-au plătit taxele! Folclor haiducesc din activitatea Feliciei: “Luați pielea de pe mișei!”

Când te dedici cu pasiune RĂULUI, când confecționezi răul din orice, nu îți dai seama când ai depășit granițele absurdului sau prostiei, acolo unde este cazul…

Când reactivezi o taxă care este anulată de instanță din 2016, cum te numești sau în ce categorie hilară de birocrați te plasezi?

Când continui să stresezi lumea cu o taxă “moartă”, cei în drept să o facă ar trebui să verifice care sunt cele două izvoare care fac taxele nemuritoare!

S-a spus că actuala conducere a Primăriei Constanța își trage seva din politica de gașcă a lui Radu Mazăre! Acum aveți dovada! Mazăre este promovat ca tătic al “taxei de liniște”, iar despre cel care a reușit anularea ei, nu se spune nimic în acest nou vârtej care a cuprins Primăria Constanța…

El este Andrei Popescu, fost consilier independent, care, iată, a lăsat ceva în urma lui pentru constănțeni!

Nu mă mai miră nimic… În aproape un an de zile de -administrație ALTFEL– am văzut mult haos și ipocrizie. Acum văd că, în goana lor după orice leuț al constănțenilor, fac acest abuz, bucurându-se de birul pus de Radu Măzare. Condamn această atitudine față de constănțeni și transmit noii administrații că această taxă este anulată încă din 2016 și solicit remedierea acestei situații nefericite în care se afl[ mulți constănțeni!”.

Am intenționat și intenționez să stau departe de politică și să dau răgaz administrației "Altfel", să arate ce poate.
Nu mai trebuie să menționez marile realizări, pentru că le vedem cu toții, de la jungla din fața blocului până la blocajele exasperante din trafic.

Ar fi de râs, dacă ar fi de plâns, mai ales că prin această somație, își bat joc de constănțenii care au semnat, avocații care s-au luptat și evident, de o decizie a instanței!” a declarat Andrei Popescu.

Oare chiar atât de neghiobi sa fie cei care, trimițând somații peste tot, au contat pe faptul că povestea poate să se deruleze pe șest! Reactivată, dacă nu cumva termenul ar trebui să fie mai dur, taxa de liniște provoacă din nou... neliniște!

Comentarii

Constantin Cump?n?
27-05-2021
Folclor haiducesc din activitatea Feliciei: „Luați pielea de pe mișei!”. Să ne dea pielea înapoi!

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MĂI, ANIMALO!
scris de Lucian Cristea
În timpul Congresului PNL, o jurnalistă de la PRO TV a fost agresată de câțiva activiști liberali aflați într-o misiune de(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii