Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
UN OM DE ONOARE

UN OM DE ONOARE(884)

Florin Goidea, director general al CN APM Constanța, a fost declarat „Omul Anului 2020”. Dar nu oricum și nu oriunde...Precizez. „Omul Anului 2020 în Forțele Navale”.  “Omul Anului 2020”, ca să fie titulatura exactă.

La cât am parcurs din viață, nu am cunoscut nici un alt “Om al Anului”, fie el și în an bisect, altfel, poate aș fi fost mai temperat în mândria mea națională. Eu mă bucur și sunt extrem de mândru că în țara mea, încă, mai ies la iveală, precum ghioceii, oameni de valoare! Când alții se plâng că “Oamenii greu se mai fac OAMENI”!

Florin Goidea - un om de onoare! Un astfel de om devine bun național și trebuie tratat ca atare. Ca și restul premianților, că înțeleg că au intrat în această categorie și alți merituoși din alte domenii de activitate, dar care slujesc Forțele Navale Militare.

Când spun Omul Anului îmi imaginez că un astfel de personaj umple Universul cu aura sa de învingător. “Omul Anului”, titlul pe care l-a primit Florin Goidea, nu este un trofeu oarecare, ci o recunoaștere a contribuției sale la dezvoltarea Forțelor Navale!

De ce am ales să fac portretul domnului Goidea? Pentru simplul motiv că a reușit, în puținul timp pe care l-a avut la dispoziție, să scoată activitatea portuară dintr-o lungă și păguboasă letargie. Încet, dar sigur, dacă politicul nu își bagă nasul unde nu-i fierbe oala, cum se zice, CN APMC are șanse mari să-și întărească poziția pe mapamond.

Poate că ar fi trebuit să încep cu începutul, pentru că orice poveste are un început, și anume, respectul față de lucrătorul portuar! Cu siguranță, și aceste elemente au contribuit la declararea sa în postura de “Omul Anului 2020”, una mai mult decât onorantă! Dar, dincolo de orice alte considerente, după foarte multă vreme, mai precis din momentul în care Florin Goidea a fost numit în funcția de director general al APMC, a început să se vorbească tot mai apăsat despre posibilitatea refacerii flotei comerciale...Sigur, poate că va trebui să treacă mult timp, poate chiar o generație de “goideni”, ca să se mai vorbească la concret despre noua flotă a României!

Ca sa ajungem aici, vorbesc ca națiune, avem nevoie de cât mai mulți “Oameni ai Anului”, purtători de competență și profesionalisn. Ca să ajungem aici, într-o eventuală ipoteză, trebuie să avem și noi mai multă grijă de valorile noastre, indiferent din ce domeniu de activitate vin! Forțele Navale Militare își tratează colaboratorii cu mult respect. Și este foarte bine că procedează așa, pentru că este în firea naturii ca Forțele Navale Militare și CN APMC să conlucreze când au obiective comune.

„Administrația Porturilor Maritime va fi mereu alături de Forțele Navale Române și va sprijini toate demersurile sale, considerându-ne un partener de încredere în toate acțiunile sale”, a declarat Florin Goidea.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii