Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
MIHAI LUPU ESTE CONSECVENT - VREA SPITAL REGIONAL ȘI UN MARE CENTRU DE AGREMENT LA CONSTANȚA!

MIHAI LUPU ESTE CONSECVENT - VREA SPITAL REGIONAL ȘI UN MARE CENTRU DE AGREMENT LA CONSTANȚA!(588)

Nu doresc nimănui să ajungă, cum se zice, pe un pat de spital, indiferent de conținutul saltelelor, cu puf sau mai știu eu cu ce, pentru că modernismul și confortul, pe care nu le discut, nu rezolvă totuși sănătatea cuiva. Nu o rezolvă fără medici profesioniști! Ăia pe care Băsescu îi invita, în situația în care nu le mai convine în România, să plece, fără doar și poate! Categoric, nu! Degeaba te urci la volanul unei mașini de curse de ultimă generație, dacă nu ai habar cum poate fi pilotată. ca să treci primul linia de sosire! Dacă asta vrei…

Și se pare că asta vrea Mihai Lupu, președintele CJ Constanța. Un spital regional, dotat excepțional, la Constanța! Nu este primul conducător de județ care lansează o promisiune de acest gen. Diferă modalitatea în care este lansată această promisiune. Precizarea este foarte importantă, este un deziderat, așa cum a afirmat Mihai Lupu în urma exploziilor dezastruoase de la Petromidia și Fabrica de BCA Celco. Cităm:

“Cred cu tărie că este momentul să vorbim deschis despre necesitatea stringentă a realizării spitalului regional la Constanța, am atras atenția de foarte multe ori despre riscurile majore pe care județul nostru le are în ceea ce privește serviciile medicale și cu cât se întârzie acest proiect cu atât securitatea cetățenilor județului este expusă și mai mult.”

Până la domnia sa, toți politicienii au pus, înainte de toate, interesul politic, visele lor meschine, chiar bătaia de joc față de constănțeni! Mihai Lupu poartă cu sine responsabilitatea angajamentelor luate în fața constănțenilor și nu se joacă aiurea, cum procedează alții, cu speranța la un nou mandat…Un spital regional este un obiectiv ambițios și necesar! Să dea Dumnezeu să se împlinească!

Mihai Lupu a parcurs până acum un traseu bun și a acumulat puncte. Înainte de a se implica în această activitate, s-a gândit de două ori. A acordat atenția cuvenită partidului și a acceptat, întorcându-se la disciplina de odinioară. Dând dovadă de multă tărie de caracter, și-a luat în serios rolul de președinte al Consiliului Județean Constanța, în ciuda faptului că este bruiat la tot pasul de acoliții pesediști ai lui Țuțuianu, fostul președinte, care îi pun în spate nerealizarile lor! Este un șiretlic cu care ne-am obișnuit în ultimii ani. Subit, după ce pierd funcțiile de conducere, pesediștii se deșteaptă peste măsură, le crește vertiginos coeficientul de inteligență, și încep să dea insistent indicații! Chipurile, dumnealor dețin soluțiile pentru ieșirea grabnică din criză...Dar, până acum, ce-au făcut?

Mihai Lupu are ușa deschisă pentru toți cei care vin cu proiecte benefice. Recent, a fost prezent la evenimentul transfrontalier româno-bulgar “O fereastră comună deschisă către misterele universului” organizat la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța. Dincolo de conținutul întâlnirii, participanții la manifestare au fost plăcut impresionați de prezența lui Mihai Lupu în prezidiu, alături de staff-ul CMSN și partenerii bulgari, declarând:

“Acest proiect ds încadrează clar în obiectivul nostru: EDUCAȚIE. Cred că vom contribui la educația tinerilor, dar și adulții vor beneficia de o ofertă integrată: un acvariu foarte modern și dotat, Delfinariul extins, un teatru. Un proiect amplu, de la zona de recreere, dezvoltare științifică și acumulare de noi cunoștințe. E doar un început.”

Un început benefic și în ceea ce privește relațiile de colaborare dintre Consiliul Județean Constanța și Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, ale căror noi proiecte vor contura un veritabil centru de agrement, cultural-educativ și științific.
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MĂI, ANIMALO!
scris de Lucian Cristea
În timpul Congresului PNL, o jurnalistă de la PRO TV a fost agresată de câțiva activiști liberali aflați într-o misiune de(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii