Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
cultura-educatie
Admitere în cadrul Colegiului UOC la Universitatea Ovidius din Constanța

Admitere în cadrul Colegiului UOC la Universitatea Ovidius din Constanța(177)

Universitatea Ovidius din Constanţa (UOC) organizează, în perioada 8 - 17 iulie 2021, înscriere la concursul de admitere în cadrul Colegiului UOC, informează lect. univ. dr. Cristina Sburlan, Director al Colegiului UOC.

Potrivit sursei citate, înscrierea cursanților se va desfășura online, pe bază de dosar, în cadrul concursului de admitere fiind posibilă și participarea absolvenților de liceu care nu au promovat examenul național de Bacalaureat.

„Calificările profesionale pentru care pot opta candidaţii sunt Analist programator și Administrator rețele locale și de comunicații, cu o durată de trei semestre, pentru fiecare calificare fiind scoase la concurs câte 28 de locuri. Acestea sunt autorizate de către Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar (ARACIP), prin hotărârea nr. 11/07.08.2020 şi de către Ministerul Educaţiei prin O.M. 5328/28.08.2020, în regim de colegiu terţiar non-universitar”, precizează lect. univ. dr. Cristina Sburlan.

Colegiul UOC, înființat în anul 2020, are ca misiune desfășurarea de activități educative orientate spre formarea și dezvoltarea aptitudinilor și respectiv a competențelor profesionale și transversale în funcție de complexitatea și specificul calificărilor profesionale/ocupațiilor oferite pentru piața muncii. Programele de studii oferite sunt de tip învățământ terțiar non-universitar, nivel ISCED 5.

Mai multe detalii privind admiterea pot fi consultate pe pagina web a Colegiului: https://colegiu.univ-ovidius.ro, la numărul de telefon: 0775 117 872 și la adresa de email: colegiu@univ-ovidius.ro.
  

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MĂI, ANIMALO!
scris de Lucian Cristea
În timpul Congresului PNL, o jurnalistă de la PRO TV a fost agresată de câțiva activiști liberali aflați într-o misiune de(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii