Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
Stâlpii de iluminat din Parcul Tăbăcărie, în revizie generală!

Stâlpii de iluminat din Parcul Tăbăcărie, în revizie generală!(135)

Echipele Direcției Gestionare Servicii Publice se asigură zilele acestea că toți stâlpii de iluminat din parc funcționează în condiții optime. Gata cu rugina și cu firele atârnate! Mai grav este faptul că, în afară deranjului vizual, aceștia reprezentau un real pericol pentru trecători, mai ales pentru copii și animalele de companie.

După mult timp în care aceste probleme au fost ignorate, acum se înlocuiesc lămpile necorespunzătoare, se montează capace acolo unde lipsesc, se refac legăturile electrice, se îndreaptă stâlpii înclinați.

Stâlpii care nu mai pot fi reparați sunt schimbați cu alții noi, astfel încât în Parcul Tăbăcărie iluminatul să fie performant, calitativ și adaptat necesităților de confort și securitate ale constănțenilor.

În continuare, vă rugăm să manifestați atenție sporită în zonele în care se lucrează! Dacă observați fire neizolate sau alte defecțiuni, semnalați aceste aspecte la numărul de telefon 0241/550055 - Dispecerat Primăria Municipiului Constanța.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MĂI, ANIMALO!
scris de Lucian Cristea
În timpul Congresului PNL, o jurnalistă de la PRO TV a fost agresată de câțiva activiști liberali aflați într-o misiune de(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii