Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
sport
CS Medgidia, prin team managerul Nicoleta Gonțea, a fost alături de naționala României la a treia oprire a trofeului CEV Eurovolley 2021

CS Medgidia, prin team managerul Nicoleta Gonțea, a fost alături de naționala României la a treia oprire a trofeului CEV Eurovolley 2021(382)

Naționala României de Volei Feminin a prezentat Trofeul CEV Eurovolley 2021 la București

După ce Cluj-Napoca a avut onoarea în premieră să prezinte publicului trofeul mult râvnit, a urmat Blaj iar astăzi la SUN PLAZA în București, naționala României cu Adriana Matei, Marina Cojocaru, Orlandea Petruța Gabriela selecționate de la CS Medgidia, au prezentat trofeul la ultima sa oprire publică în România, la București.

Naționala României s-a reunit la finalul lunii aprilie pentru a începe pregătirile pentru Campionatul European, participând la campania Golden League la care nu mai puțin de șase jucătoare ( https://www.cev.eu/.../european.../women/team/12144-romania) ale CS Medgidiei au fost selecționate (Adrian Matei, Marina Cojocaru, Petruța Orlandea, Mihaela Albu, Diana Ariton, Larisa Vasilică), cinci dintre ele jucând în competiția premergătoare Europeanului. În Golden League, România a obținut patru victorii în cele șase meciuri disputate la Cluj-Napoca și Harnes, Franța.

După încheierea campaniei din Golden League în lotul României au intervenit schimbări din cauza motivelor medicale, iar ca o noutate, constănțeanca Andra Cojocaru (Rapid București) a primit convocarea la națională și va face parte din lotul României la Campionatul European.

România va deschide oficial competiția de la Cluj, care se va desfășura între 18 și 25 august, împotriva uneia dintre cele mai puternice echipe din grupa D, Turcia, miercuri 18 August de la ora 20.30. 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MĂI, ANIMALO!
scris de Lucian Cristea
În timpul Congresului PNL, o jurnalistă de la PRO TV a fost agresată de câțiva activiști liberali aflați într-o misiune de(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii