Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
MARȚAFOIUL, CONDAMNAT ȘI LA UN CAP ÎN GURĂ?

MARȚAFOIUL, CONDAMNAT ȘI LA UN CAP ÎN GURĂ?(1451)

Și Băsescu și-a început, precum Felicia Ovanesian, la fel de nervos, cariera de primar al Capitalei, dar el măcar era simpatic când spunea vorbe de duh și bea bere la halbă...Ceea ce îl făcea popular în rândurile clasei muncitoare de la noi și din țara prietenă și frate, Ungaria. Ceea ce a mai rămas cu premierul acesteia....

În plus, fostul primar Băsescu a reușit performanța de a-i da un cap în gură unui comerciant arab, care umblă și acum cu buza mușcată ca de iepure, fiind apt să joace în filmul “Baltagul”, producție saudită.

Și Băsescu a debutat cu demolarea mai multor chioșcuri și terase, dar nici una pe motiv că acolo își bea cafeaua un adversar de-al său politic! Cel mult, Băsescu ghicea în zaț, proptindu-și degetul arătător în ceasca dușmanului său de clasă...

Plăcerea Feliciei Ovanesian - să ne numere și să ne catalogheze după criteriile ei personale, ca nu cumva careva, să-i “taie” fața, cu o lamă mentolată și americănească de “Cingo”, și să i-o ia înainte la fapte minore. Feliciei și acoliților săi cât sarmaua.

Doar trei exemplare de o rară deșteptăciune și inteligență se mai găsesc pe teritoriul orașului nostru: Felicia Ovanesian, Vergil Chițac și Horia Constantinescu, zis și Cattani, câștigătorul concursului “Nu te supăra, frate, până acum, numai de funcții babane, ai avut parte!” Fără zaruri. Concursul s-a încheiat fulminant cu un festival de manele pentru tinerii în formare, dedicat comisarului Cattani, care a inventat amenda cu toarta!

Felicia ne-a introdus într-o nouă etapă, mult mai avansată, a atacului la persoană, injurii, vorbe de dulce și dorul de ducă. A reinventat MARȚAFOIUL. În acest scop, a redirecționat traseele calomniei pe sistemul telefoniei vechi. Este vorba despre conceptul “Telefonul fără fir.” Toți dau din gură și nimeni nu înțelege nimic! Felicia ne-a schimbat identitatea și metabolismul, pentru a ne subordona și a ne conduce ca pe niște turme de oi lipsite de orientare, care alunecă singure singurele în prăpastie.

Ca să ajungă la o asemenea performanță, a transformat Constanța în Țara marțafoilor, papugiilor și candriilor, numai buni de amendat! Nu e chiar ca în Țara Galilor, dar se potrivește... Felicia ne-a redus practic la tăcere! Ea adoptă o grijă deosebită față de poziția recomandată la muls cetățeanul. După care intră în scenă specialistul Cattani, sub deviza „Să stoarcem cât mai multe amenzi de la fraieri!”, „Noi străzi cu sensuri unice drastice!” Lamentări artistice de genul „Sensule unic, unde îl duci pe Ionică, nene, că s-a terminat orașul!”!

Când lucrezi cu termeni de genul „Marțafoi”, ai la dispoziție o bibliografie întreagă de formule cu care să îți umilești adversarul. Ce sunt marțafoii și ce vor ei de la partenerii lor liberali? Vor drepturi care să le permită să-și bage nasul în treburile celor de la Primăria Constanța și pe deasupra să mai și critice? Democrația asta excesivă ar putea să-i aducă marțafoiului un papuc în cap! Sau poate nu a aflat cât de bine țintește Felicia!

SOS. Dacă un parlamentar este (pe jos) tăvălit, ca și cum ar fi argatul familiei Ovanesian și a greșit căruța de teren 4 din 4 ori 4, la ce să ne mai așteptăm?

Vai de clasa noastră muncitoare! Ea nu merge în Paradis, fiindu-i rezervate activitățile cu bălării specifice marțafoiului. Planurile de trecere a constănțenilor la noua formulă administrativă au prins contur acum 8 ani de zile, cand Vergil Chițac a fost desemnat candidat la Primăria Constanța. Desemnat de partid? Nuuuuu! E unul, care de câțiva ani încoace tot ranfluează din orice PNL! Tot atunci, s-a dedicat acestui țel și Felicia Ovanesian, mama marțafoilor din urbea noastră!
 

Comentarii

florin mihai ghituica
06-08-2021
ati uitat sa amintiti in aceasta ,,gasca,, de renumitul , preafericitul Popescu Aristotel - sef cadre , alaturi de doamna sa Popescu Aurelia - tot sef cadre [ asta nu o spun eu , ci arhivele nationale ] . Firmele finantatoare ale partidului - aries shiping [ probabil aveti habar ce articol e tiparit in romania libera in leegatura cu fiul mai mic al familiei Popescu ]. Sa continui lista - Eugenia Trifu -notar de top etc .... Sa mai spun ?! Data urmatoare !

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MEDGIDIA - DAPYX, UN FESTIVAL, FĂRĂ EGAL !
scris de Lucian Cristea
E o vorbă. Dar câte vorbe nu sunt! Dacă nu muncești și nu te sacrifici, nu obții rezultatele care crezi că ți se cuvin. Dacă gropa(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • DEȘI L-A CĂLCAT MAȘINA LIBERALĂ, ȘARPELE PESEDIST CONTINUĂ SĂ TULBURE APELE LA MEDGIDIA!
  • CUM NAIBA DE SE FĂCU UNUL LIBERAL ȘI CELĂLALT PESEDIST?
  • MOARTEA A STINS RIVALITATEA DINTRE DOI COLONEI
  • APEL CĂTRE VERGIL CHIȚAC: FIȚI PRIMAR, NU CĂPRAR!
  • FELICIA - ACEST COPIL FERICE DE TRUPĂ