Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
trafic auto
Restricții de trafic pe mai multe artere rutiere din Constanța

Restricții de trafic pe mai multe artere rutiere din Constanța(293)

Lucrările de reabilitare a infrastructurii rutiere se extind în zonele rezidențiale. Pe strada Merișor se reabilitează carosabilul pe tronsonul delimitat de străzile Fulgerului și Baba Novac. Astăzi și mâine, se decapează asfaltul deteriorat, traficul rutier fiind restricționat alternativ, pe câte un sens de mers, în intervalul orar 07:30-15:30.

Pe strada I.G. Duca, se asfaltează carosabilul pe porțiunea cuprinsă între strada Țepeș Vodă și Gheorghe Murea, circulația autovehiculelor fiind restricționată total, până la ora 15:30. Intervențiile vor continua marți și miercuri, cu același regim de restricții, în intervalul orar 07:30-15:30.

Lucrările de asfaltare vor cuprinde joi strada Artileriei și strada Gheorghe Murea, tronsonul delimitat de strada I.G. Duca și strada Mihai Viteazu, traficul rutier fiind restricționat total, între orele 07:30-15:30.

Conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil pentru a evita ridicarea autovehiculelor.

Recomandăm participanților la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se reabilitează infrastructura rutieră.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

LUMINIȚA RÂSU-PLÂNSU
scris de Lucian Cristea
Aud că Luminița Vlădescu, mentora și șefa pe viață a PSD Medgidia, a dat în râsu-plânsu! Eu păstrez ordinea știută a acestei m(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • Sprijin pentru persoanele defavorizate: tichete sociale în valoare de 250 lei
  • DEȘI L-A CĂLCAT MAȘINA LIBERALĂ, ȘARPELE PESEDIST CONTINUĂ SĂ TULBURE APELE LA MEDGIDIA!
  • CUM NAIBA DE SE FĂCU UNUL LIBERAL ȘI CELĂLALT PESEDIST?
  • MOARTEA A STINS RIVALITATEA DINTRE DOI COLONEI
  • APEL CĂTRE VERGIL CHIȚAC: FIȚI PRIMAR, NU CĂPRAR!