Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
ATELIERUL DE AFACERI A LUI MOHAMMAD MURAD - O ȘANSĂ ÎN PLUS PENTRU FIECARE DINTRE NOI!

ATELIERUL DE AFACERI A LUI MOHAMMAD MURAD - O ȘANSĂ ÎN PLUS PENTRU FIECARE DINTRE NOI!(4005)

Trebuie să recunosc, Mohammad Murad se dovedește a fi în continuare extrem de tenace, încăpățânat în sensul bun, și de cuvânt, chestiune care lipsește cu desăvârșire din conduita unor asa-ziși oameni de afaceri...Sincer vorbind, după experiența dură pe care a trăit-o la alegerile locale, când a candidat pentru Mangalia, nu credeam că o să revină atât de repede cu noi propuneri și inițiative, mai mult decât inedite și valoroase! Și cu o premieră în preocupările domniei sale, foarte generoase, în sensul că a lansat o campanie menită să-i ajute pe cei care vor sa facă o afacere, dar nu au nici bani și nici curajul necesar! Au, în schimb, dacă l-au întâlnit pe Mohammad Murad, noroc!

Omul de afaceri cultivă, prin gestul său, generozitatea și omenia în structurile mediului de afaceri, unde, de regulă, peștele mic are zilele numărate! Dacă nu ai parte de un Mohammad, chestia aia cu peștișorul și trei dorințe reprezintă o simplă povestioară!

Mohammad Murad poate fi comparat cu un veritabil colecționar de meserii convertite în brățări de aur! Dacă meseria este brățară de aur, atunci, afacerea e și mai și...Precizez că este vorba de statutul de parteneri, și nicidecum de angajați, pentru toți cei care se vor implica în cele 15 proiecte inițiate deja.

Miercuri, 25 august, în cadrul Complexului Phoenicia Luxury – Royal din stațiunea Năvodari – Mamaia Nord, cu începere de la ora 10.00, Mohammad Murad organizează o conferință de presă. Va fi detaliat fiecare proiect în parte, iar Mohammad va răspunde întrebărilor jurnaliștilor.

În cazul în care sunteți din județul Constanța sau doriți să participați la conferință, pentru a avea o imagine mai clară asupra acestei inițiative, vă puteți anunța prezența pe emailul atelieruldeafaceri@phoenicia.ro, până cel târziu în data de 24.08.2021, ora 23.00.

Pentru că mediul de afaceri dintr-un județ depinde într-o mare măsură de relațiile cu autoritățile locale și centrale, au fost invitați primarii din principalele localități ale județului, cât și reprezentanți ai Guvernului în teritoriu și de la Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului.

Data limită până la care puteți trimite intenția voastră, este vineri 27 august ora 12.00, pe adresa de email atelieruldeafaceri@phoenicia.ro.

Cele 15 proiecte sunt:
Școală de arte, Fabrică de pâine în Mangalia, Spălătorie, Sere, Casă de modă, Laborator de cofetărie/patiserie,
Mobilier la comandă, Distribuție ceramică, Plante, flori, grădină, Cabinet stomatologic, Agenție de turism, Magazin de lumini și decorațiuni interioare, Fermă de pui și curcani bio, Atelier de confecții Horeca, Companie de evenimente.

 

Cred că acest parteneriat este foarte important și fără el nu putem vorbi de o economie puternică și sustenabilă.
Intenționez să încep cu județul Constanța, de care sunt legat atât sufletește cât și pe zona de afaceri”
,
ne-a declarat Mohammad Murad.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

LUMINIȚA RÂSU-PLÂNSU
scris de Lucian Cristea
Aud că Luminița Vlădescu, mentora și șefa pe viață a PSD Medgidia, a dat în râsu-plânsu! Eu păstrez ordinea știută a acestei m(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • Sprijin pentru persoanele defavorizate: tichete sociale în valoare de 250 lei
  • DEȘI L-A CĂLCAT MAȘINA LIBERALĂ, ȘARPELE PESEDIST CONTINUĂ SĂ TULBURE APELE LA MEDGIDIA!
  • CUM NAIBA DE SE FĂCU UNUL LIBERAL ȘI CELĂLALT PESEDIST?
  • MOARTEA A STINS RIVALITATEA DINTRE DOI COLONEI
  • APEL CĂTRE VERGIL CHIȚAC: FIȚI PRIMAR, NU CĂPRAR!