Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Andrei Popescu: USRPLUS a votat cot la cot cu PNL hotărârile care au lovit cel mai tare în buzunarele constănțenilor, apoi s-au trezit că nu e bine.

Andrei Popescu: USRPLUS a votat cot la cot cu PNL hotărârile care au lovit cel mai tare în buzunarele constănțenilor, apoi s-au trezit că nu e bine.(1058)

Cunosc membrii USR care sunt măcinați, în fiecare zi, de cele mai istovitoare întrebări! Toate provenind din puțul gândirii lor personale. Volumul mare de chestionare, adunate pe cap de membru de partid, a determinat conducerea să achiziționeze un autostivuitor modern, care strânge și cară...Măsura a fost luată ca urmare a trecerii interogatoriului personal de la întrebarea pusă de domnul Hamlet, “A fi sau a nu fi!”, la existențiala “Cine suntem noi?”. Adică ei, cei de la USR-Plus... Ei bine, la această întrebare încuietoare, nu a reușit nimeni să răspundă! Stau și acum uluiți, unii în fața celorlalți, și se întreabă reciproc: “Cine suntem noi de ne permitem să ne jucăm de-a votul în Consiliul Local Constanța?”

Dar, chiar așa, cine sunteți voi, ca să vă bateți joc de bieții constănțeni? Ar fi beneficiat de o gratuitate și ați și sărit să le-o anulați! Pe scurt, consilierul PSD Costin Răsăuțeanu a propus ca pe timp de noapte constănțenii să nu mai plătească parcarea în oraș...E mult, e puțin, nu știu, dar e totuși ceva...USR moare de grija avutului obștesc care te îndrumă să faci bani și din piatră seacă. Asta înseamnă ca tu, USR, să introduci o directivă prin care să se interzică lungirea nopții sau promovarea nopților polare, ceea ce contravine intereselor noastre naționale!

Da’ cu votul ce-ați făcut? De ce nu ați mai vrut amendamentul propus? “Ba e aici, ba nu-i aici!” De parcă ar fi pisica neagră pe care USRP-Plus se tot căznește să i-o arate cuiva! Sau a început o nouă ediție a festivalului de bambilici politic?

Amnezie sau prostie? Ca să întorci un vot din drumul lui firesc, îți trebuie, în primul rând, tupeu! Mult tupeu! Chiar dacă reprezinți un partiduleț care se uită la PNL, tovarășul său de coaliție, ca la Turnul Eiffel! Pluseriștilor, de la turnul ăsta înalt li se trage boala Puterii, pentru că cei mici sunt întotdeauna tentați să-i copieze sau să-i imite pe cei mari!

Boala Puterii. Ați văzut cum se manifestă...Cu lecitina în linguriță, reprezentanții USR au uitat, chipurile, de la mână până la gură dacă au votat sau nu! Au uitat până și de unde au plecat! Mă gândesc că poate este de vină partidul pentru că are un nume prea lung (USR-Plus), și este greu de memorat! Ce mai era în PLUS de declarat? Sunt cazuri însă când uitarea, ca parte a firescului uman, este folosită ca pretext pentru acoperirea unor gogomănii sau gafe de către reprezentanții USR.

Iată cum se face trecerea de la măgărie la parodie. USR-Plus, într-o armonie totală, votează alături de PNL! După vot, constată, însă, că hotărârile luate sunt nepopulare și riscă să scoată lumea în stradă! Este aruncat în luptă planul B, care constă în “Datul obrazului la întors”. Odată cu pocăința vine și vremea destăinuirilor. Un ditamai viceprimarul USR ia piuitul tuturor în materie de tupeu! Ascunzându-se în spatele domnului Hamlet, domnul în cauză a mărturisit că a fost votat regulamentul parcărilor fără să fie citit! A verificat cineva? Poate nu știu să citească! Rămâi trăznit de ce sunt în stare politicienii noștri! Harry Potter, orbul care a nimerit Braila, și ei, consilierii pluseriști, la fel, fără să citească Mersul trenurilor, și-au pierdut calitățile în fața domnului Cucargeanu, care este, printre altele, și mărturisitorul cititor în stele.

În ce privește eliminarea taxelor pe timp de noapte la parcare, amendamentul propus a fost respins! El a fost propus din nou pe ordinea de zi de USR! Domnii din gruparea respectivă, întreb, fac glume proaste pe seama constănțenilor sau pur și simplu atâta pot dumnealor?

Referitor la acest subiect fierbinte, Președintele Asociației Constanța Ia Atitudine, Andrei Popescu a declarat:

În Consiliul Local, USRPLUS se comportă precum pompierul piroman: mai întâi dă foc la casă, apoi face pe eroul și stinge focul.
Adică, USRPLUS a votat cot la cot cu PNL hotărârile care au lovit cel mai tare în buzunarele constănțenilor, apoi s-au trezit că nu e bine. De fapt, nu s-au trezit ei, pentru că votul lor împotriva orașului a fost în deplină cunoștință de cauză, ci i-au trezit zecile de mii de constănțeni care le-au invadat toate postările de pe social media cu tot atâtea critici.
După ce au văzut că e groasă și că nu prea mai pot ieși pe stradă fără un public shaming, pluseriștii au început lamentările. Ba că ei nu au știut ce votează, iar pentru o asemenea scuză ar trebui să plecați mâine acasă, ba că nu și-au dat seama de consecințe, ba că au fost luați de fraieri de partenerii de la PNL. Într-un cuvânt, scuze penibile pentru partidul care se dorea a fi #altfel.
Iar până acum, numai scuzele sunt de ei, căci faptele rămân.
Pe 31 este convocată ședința ordinară a Consiliului local, iar printre cele 50 de proiecte nu se află vreo modificare a regulamentelor, cum au promis!

Ce mai hal de #altfel…”
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

BARIERA NOASTRĂ CEA DE TOATE ZILELE...
scris de Lucian Cristea
Din punct de vedere beletristic, suntem mult mai norocoși. Ne putem inspira din viața aventuroasă a barierelor, subiecte remarcabile, du(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii