Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
MINISTRUL DE JUSTIȚIE A INAUGURAT ALEEA STELELOR CĂZĂTOARE

MINISTRUL DE JUSTIȚIE A INAUGURAT ALEEA STELELOR CĂZĂTOARE(862)

Cu atâtea stele pe cap de locuitor, era și timpul să avem, la Constanța, chiar mascată, o alee cu specific stelar…

La noi, steaua a rămas pe locurile privilegiate din trecut. Ba, chiar mai mult de atât, s-a ales cu salarii mai mari și pensii astronomice pe măsura faptelor de “eroism”. Ca o noutate, stelele sunt mult mai transparente. Cu toate acestea, codul “Steaua fără nume” rămâne valabil. Știu de el doar cititorii în stele.

Cum spuneam, vom avea, la Constanța, o alee a stelelor! Ca la Hollywood! Tu glumești? De ce nu ca la Jurilovca? Nu are Hollywood-ul din SUA artiști profesioniști câte stele are pe cer Jurilovca! Ele pot fi văzute după miezul nopții. Sunt sute și sute, poate mii de stele! Noaptea, vin aici grupuri mari de turiști. Ei se plasează în punctele de unde se vede cel mai bine spectacolul selenar. Mă adresez edililor din zonă. Oare stelele de la Jurilovca nu merită și ele mai multă atenție!? Ca să ajungem, la miezul nopții, la destinatie, eu și prietenii mei, am parcurs un drum foarte accidentat, cu multe dune de nisip și gropi invizibile pe care nu le vedeam din timp din cauza întunericului și a ceții. Dar, cu cât este mai greu, cu atât este mai frumos!

Revin la “stelele” de la Constanța. Ele au aleea lor. În nomenclator, sunt și stele căzătoare. Miercuri, seara, a căzut steaua ministrului Justiției! Cum să spun, da’ rău de tot! Praf s-a făcut, precum steaua republicii de altădată! Față de stelele curvite din Guvern, ministrul Justiției era ca și inexistent...Premierul nu consumă pâine! Dacă suntem cu un pas înaintea sărăciei, o să ne întoarcem sigur la painea pe cartelă! Da, dar avem Aleea cu stele ca la Hollywood și un amiral pe post de primar! Ceva în genul “Steaua vestului”.

Ca și fostul ministru al Justiției, toți sunt stele căzătoare! Din Guvern, a început să cada deja câte o stea USR-istă! Vai de ea! Aveam în armată un subofițer care le cam troscănea! Când se amețea bine, înjura stelele! Le înjura și le trecea într-un caiet!

A căzut Guvernul? Nu m-aș mira. Acolo legea e făcută de o mână de stele moarte!


 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii