Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
DRAGNEA VREA DIN NOU PARTID CA SĂ NU SE PLICTISEASCĂ!

DRAGNEA VREA DIN NOU PARTID CA SĂ NU SE PLICTISEASCĂ!(345)

 Ca simplu cetățean, îi reproșez domnului Liviu Dragnea că nu a făcut demonstrațiile de sinceritate de la postul de televiziune Realitatea TV atunci când trebuia. Adică în momentul în care i-a surprins pe cei care vindeau, cum spune dânsul, țara bucată cu bucată…

Sau poate că atunci când conducea PSD nu era la fel de vigilent ca acum! Presupun că se simțea bine când juca tenis de câmp cu generalul Coldea, de la SRI, iar Ponta îi premia cu câte un șpriț de vară! Îl avea în față, de partea cealaltă a fileului, pe unul dintre cei mai importanți și de temut presupuși lideri ai statului paralel! Singurul care, la vremea respectivă, a avut curajul să-l sfideze pe președintele Iohannis! Vă amintiți poate că, atunci când și-a dat demisia, generalul Coldea a încălcat toate regulile procedurale pentru ca, dintr-un orgoliu exagerat, demisia sa să nu ajungă la președintele României!

Despre frăția sa de șpriț de vară cu generalul Oprea, nu ne-a spus mai nimic! Poate de frică, pentru că statul paralel funcționează, sau poate dintr-un interes personal...Zic și eu. Liviu Dragnea ar fi trebuit, de pe funcția pe care o avea, să iasă atunci la televizor și să instruiască poporul în privința statului paralel și despre noua ofensivă a Securității împotriva cetățeanului pașnic.

Mărturisesc ca nu l-am auzit niciodată pe Liviu Dragnea vorbind cu atâta patos revoluționar despre soarta poporului român necăjit! Credeam pur și simplu că nu cunoaște situația reală din țară! Că nu are habar că românii trăiesc într-o sărăcie cruntă! Da’ de unde! Domnul Dragnea le știe pe toate! Este conectat și la dezastrul actual, dar nu mai are forța necesară pentru a interveni! Cum așa? De unul singur? În condițiile în care îl trag înapoi alte câteva dosare penale! În această situație, nu știu de câtă credibilitate se mai bucură Liviu Dragnea în rândurile unei populații timorate de măsurile care se iau împotriva sa...Și când nici măcar Opoziție nu mai există!

La Constanța, de pildă, PNL și PSD poartă de multă vreme culori mixte, galben cu roșu, și joacă împreună rolul celui mic care bea lăptic! Când se afla în fruntea PSD, lui Dragnea îi convenea acest concubinaj! PNL și PSD stau spate-n spate, dar își spun “frate”! După ce au guvernat împreună, amintirile îi răscolesc! Tot e bine că Liviu Dragnea nu vrea să se mai întoarcă într-o cloacă politică, virgulă, chiar dacă și domnia sa a contribuit la definirea ei din toate punctele de vedere! Căci în politică, dacă-ți pierzi controlul, toate se întorc asupra ta precum un bumerang!

Liviu Dragnea își trage partid prin reprezentanții săi! Cu alte cuvinte, încă un fluture pe lampă! La ce-i folosește, cu ce îl ajută, într-o eventuală dispută cu imperialiștii care își împart România între ei? Presupunând că eventual confruntările dintre partidul său și statul paralel vor avea un caracter local...În ciuda a ceea ce spunea un fost prim ministru, în România, mai sunt multe de furat! Liviu Dragnea vrea partid ca să nu se plictisească!

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

BARIERA NOASTRĂ CEA DE TOATE ZILELE...
scris de Lucian Cristea
Din punct de vedere beletristic, suntem mult mai norocoși. Ne putem inspira din viața aventuroasă a barierelor, subiecte remarcabile, du(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii