Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
trafic auto
Atenție, șoferi! Se desfășoară lucrări de asfaltare în zona Dacia

Atenție, șoferi! Se desfășoară lucrări de asfaltare în zona Dacia(163)

Pe terenul delimitat de bulevardul Alexandru Lăpușneanu și strada Primăverii, continuă lucrările edilitare de reconfigurare urbană.

Astăzi, se va asfalta suprafața carosabilă din parcarea situată pe Intrarea Voinicului, în dreptul blocului L1, accesul autovehiculelor fiind restricționat, până la ora 16:00. Spațiile destinate parcării autovehiculelor vor fi reamenajate.

De asemenea, pe strada Pictor Ștefan Luchian, se va recondiționa carosabilul pe porțiunea delimitată de aleea Pictor Ștefan Luchian și strada Pictor Nicolae Grigorescu, traficul rutier fiind restricționat total, până la ora 16:00.

Facem apel către conducătorii auto să NU staționeze autovehiculele în zonele în care se asfaltează pentru a evita ridicarea mașinilor.

De asemenea, participanții la trafic sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

FELICIA OVANESIAN A REDAT DEMNITATEA CETĂȚEANULUI AFLAT LA BUDĂ!
scris de Lucian Cristea
Buda, aia unde se duce și regele pe jos, continuă să joace un rol important în viața noastră. În mod deosebit, în locurile aglomera(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii