Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
cultura-educatie
21 de artiști plastici dobrogeni își prezintă povestea în cadrul expoziției *Dialoguri cromatice*

21 de artiști plastici dobrogeni își prezintă povestea în cadrul expoziției *Dialoguri cromatice*(54)

Iubitorii de artă sunt invitați joi, 30 septembrie, începând cu ora 18:30, la Biblioteca Județeană „I.N. Roman” din Constanța, unde va avea loc vernisajul expoziției de pictură “Dialoguri cromatice”. Evenimentul este organizat de Asociația „Artiști Dobrogeni”, sub coordonarea preşedintelui fondator al asociaţiei, Mirela Iuliana Turtoi.

Expoziție prezintă povestea celor 21 de artiști plastici dobrogeni, exprimată în culori, într-un dialog cromatic cu referire la activitatea acestora din ultimul an.

Evenimentul va fi deschis de Corina Apostoleanu și prezentat de publicistul și muzeograful drd. Geta Deleanu. Actul de cultură va fi completat de cadoul muzical oferit de soprana Mihaela Ionescu și mezzosoprana Gabriela Dobre, acompaniate la pian de prof. Alla Bivol.

„Dialoguri cromatice” vine în sustinerea necesităţii de dezvoltare a sentimentului de apartenenţă la un popor cu istorie culturală, pe meleaguri cu peisaje inedite, sentiment completat cu emoţia şi sensibilitatea pe care o transmit artiştii dobrogeni prin creaţiile lor.

Expoziția rămâne pe simeze, până pe 21 octombrie. Intrarea este liberă.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

FELICIA OVANESIAN A REDAT DEMNITATEA CETĂȚEANULUI AFLAT LA BUDĂ!
scris de Lucian Cristea
Buda, aia unde se duce și regele pe jos, continuă să joace un rol important în viața noastră. În mod deosebit, în locurile aglomera(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii