Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
Asociația *Străbunii Europei* s-a afiliat la EURO EDUCATION FEDERATION!

Asociația *Străbunii Europei* s-a afiliat la EURO EDUCATION FEDERATION!(163)

"Asociația Străbunii Europei a semnat contractul de afiliere al organizației lor la EURO EDUCATION FEDERATION.

Reamintim că din anul 2016 acest proiect a devenit unul internațional după afilierea a zece instituții non-guvernamentale din afara granițelor țării. Din conducerea organizației, înființată relativ recent, fac parte Susman Dorina Carmen, Nistor Lucherea și Cotet Frusina Emanuela. Este a 25-a echipă a federației din țară și al 37-lea punct de lucru al echipei noastre manageriale. 

În numele echipei noastre vă mulțumim pentru alegerea făcută și vă promitem că împreună vom constitui un mecanism civil indestructibil politicilor totalitare sau extremiste ce împiedică dezvoltarea societății civile.

Totodată vă înștiințăm că începând cu data de 25.09.2021, veți beneficia de toate drepturile publicitare ale membrilor afiliați, având posibilitatea de a prelua informații utile organizației dumneavoastră.

În nădejdea unui viitor cu mari realizări pentru toate organizațiile noastre, vă urăm toate cele bune și multă sănătate!"

 

EURO EDUCATION FEDERATION

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

FELICIA OVANESIAN A REDAT DEMNITATEA CETĂȚEANULUI AFLAT LA BUDĂ!
scris de Lucian Cristea
Buda, aia unde se duce și regele pe jos, continuă să joace un rol important în viața noastră. În mod deosebit, în locurile aglomera(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii