Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
opinii
FELICIA - ACEST COPIL FERICE DE TRUPĂ

FELICIA - ACEST COPIL FERICE DE TRUPĂ(1589)

Felicia Ovanesian este remarcabilă prin vorbele sale de duh gen “marțafoi” și alte teribilisme de acest gen. Când dai peste un astfel de specimen, bine instruit în adâncurile puțului său existențial, în regim cazon, înțelegi de ce unele fete “nu are noroc”! I se potrivește mult mai bine rolul de “copil de trupă”! I se potrivește de minune părul bălai și trânta la locul stabilit, la care se adaugă ranița cu alimente de rezervă. Din punct de vedere al vocabularului, viața sa seamănă conștiincios cu cea a unui “copil de trupă”, fiind indisolubil legată de metabolismul amiralului Vergil Chițac…El a învățat-o pasul de defilare în doi, exercițiile cu burta de pământ, mersul piticului..Și tupeul de a te crede ceea ce pretinzi că ești, dar nici pomeneală!

Felicia Ovanesian dă semne că i-ar conveni să dea bir cu fugiții înainte să se anuleze linia aeriană spre Mauritania sau alte țări calde...Mai departe, răspunsul în doi peri,  și înclinația sa spre apocalipsă! Până nu cu mult timp în urmă, statutul de însoțitor al apocalipsei era deținut de Cattani, remarcabil prin capacitatea sa de a face rău, doar rău, orașului Constanța, chiar și atunci când mânjea cu Vermorel scările blocurilor!

Felicia este campioană la categoria socială “din puțul gândirii”, cu studii la Sorbonna de pe Valea Portului. Puțul gândirii sale este specializat în foraje la mare. A stat pesemne prea mult în coada lui Comănescu, de la GSP, care, mai nou, nu mai are somn de grija tineretului balerin... După ce m-a porcăit pe facebook, pentru că am scris că Primăria Constanța este o pălărie mult prea mare pentru primarul Vergil Chițac, doamna Felicia Ovanesian, city manager, a trecut la represalii de sorginte feminină...Ba dulceață în galoși, ba interdicția de a trece pragul unei anumite cafenele, ba interzicerea unor întâlniri cu diverși politicieni, etc. Acum, vorba aia, să nu credeți că a venit Ovanesianca la mine și a bătut cu pumnul în masa mea! Mi-au mai șoptit și mie câte ceva “tovarășii” dumneaei, care fac și desfac prin cafenele tot felul de scenarii apocaliptice…

Adevărul este că Felicia și Apocalipsa alcătuiesc împreună un cuplu feroce...Am păstrat în mintea mea această imagine a cuplului feroce, până, într-o zi, când am avut parte de o surpriză! Intrând într-un magazin de legume-fructe, am zărit pe un perete un afiș mare cu Felicia în mărime naturală...Un Degețel. Partenera de dezastru a Apocalipsei era înconjurată de sute de borcane cu zacuscă, dulcețuri etc. “E clar, -mi-am spus, ne-a ajuns foametea din urmă!” Și, evident, ca întotdeauna, au prioritate oamenii Puterii!

De când a cunoscut-o pe Apocalipsa, draga de ea, Felicia, nu se mai deplasează nicăieri singură...Rar mi-a fost dat să văd o prietenie bazată pe foarte multe elemente comune! Cuvântul de ordine este DEZASTRU! Nu cred ca ne mai facem bine! Din cauza ei, nici noi!

Cum se declanșează o apocalipsă? Simplu, cu migală, cu multă răutate și răbdare...Vă mai amintiți angajamentele luate în campania electorală de echipa primarului Chițac? “Aveți încredere!”

Cu ce ne-am ales? Cu Apocalipsa Feliciei!

 

Acest material este un pamflet și trebuie tratat ca atare.
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Comentarii

Constantin Cump?n?
10-11-2021
Ai dreptate, maestre, Felicia e o doamnă, ce powola mea!

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii