Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
trafic auto
Continuă lucrările de reabilitare a carosabilului pe bulevardul Mamaia, între strada Prelungirea Bucovinei și strada Patriei

Continuă lucrările de reabilitare a carosabilului pe bulevardul Mamaia, între strada Prelungirea Bucovinei și strada Patriei(298)

Din această noapte, echipele administratorului drumului public vor interveni cu utilaje de asfaltare pe sensul de mers către strada Patriei. Se va turna asfalt pe banda de circulație situată lângă scuarul median. Pentru ca disconfortul creat de lucrări să fie cât mai redus, traficul rutier va fi restricționat parțial, pe segmentul de drum pe care se intervine, în intervalul orar 19:30-05:30.

Lucrările de asfaltare vor continua vineri noapte pe celelalte benzi de circulație, cu același regim de restricții de trafic rutier.

Pentru recondiționarea carosabilului se va utiliza asfalt de tip MASF, cu un grad mare de elasticitate, specific drumurilor cu trafic rutier intens.

Facem apel către constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

De asemenea, recomandăm participanţilor la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

LUMINIȚA RÂSU-PLÂNSU
scris de Lucian Cristea
Aud că Luminița Vlădescu, mentora și șefa pe viață a PSD Medgidia, a dat în râsu-plânsu! Eu păstrez ordinea știută a acestei m(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • Sprijin pentru persoanele defavorizate: tichete sociale în valoare de 250 lei
  • DEȘI L-A CĂLCAT MAȘINA LIBERALĂ, ȘARPELE PESEDIST CONTINUĂ SĂ TULBURE APELE LA MEDGIDIA!
  • CUM NAIBA DE SE FĂCU UNUL LIBERAL ȘI CELĂLALT PESEDIST?
  • MOARTEA A STINS RIVALITATEA DINTRE DOI COLONEI
  • APEL CĂTRE VERGIL CHIȚAC: FIȚI PRIMAR, NU CĂPRAR!