Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
sport
CS Medgidia scrie istorie in Europa! Cu pași repezi, spre OPTIMI!

CS Medgidia scrie istorie in Europa! Cu pași repezi, spre OPTIMI!(541)

CS Medgidia s-a calificat în premieră în optimile de finală ale Cupei Challenge, după ce a invins-o pe OK Kastela, în ambele manșe din șaisprezecimi. Victoria din această seară i-a adus practic calificarea echipei noastre, după un 3-1, și în returul de pe terenul croatelor. ( pe seturi 25-19,25-14, 25-22 și 25-17).

💪🏻Curajoase și dornice de victorie, fetele lui Voinea Florin și Radu Began au început meciul în mare forță și au reușit să închidă primele două seturi la 6, respectiv 11 puncte distanță.

🗣În actul trei voleibalistele au lăsat un pic garda mai jos și relaxarea le-a costat. Kastela a revenit in joc și a reușit să câștige setul.

🥁A fost doar un simplu foc de paie pentru Medgidia, care s-a scuturat bine și s-a impus următorul set, reușind o mare performanță pentru clubul nostru.

🎙Medgidia, o echipă formată 100% din jucătoare românce trăiește un moment istoric! Calificarea în optimile de finală ale Cupei Challenge!

🤩Cuvintele sunt de prisos, însă fericirea noastră este la cote maxime! 💪🏻

🥁Felicitări, îmbrătișări și toate cele mai bune pentru voi, fetelor!

⚪🔵#CSMedgidia #CEV #OKKastela #OMareFamilie #Volleyball #CEVChallengeCup

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii