Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
PALAZ SE DĂ MARE ÎN ADMINISTRAȚIE:AUUUUU!

PALAZ SE DĂ MARE ÎN ADMINISTRAȚIE:AUUUUU!(603)

Claudel Palaz, liderul de la PMP, traversează o imensă criză existențială marcată printr-un consum exagerat de ghindă aromată. țigări din foi de păpușoi și „ciunga” americană. Tot dând din gură fără rost, dar și fără sonor, și-a creat o nouă aureolă. Aceea de bun vorbitor de șmecherii...

Totul a început în ziua în care a văzut LUPU pe holurile Consiliului Județean Constanța și de frica lui s-a urcat pe un cuier, travestindu-se în manta rusească de ploaie...De frica lui LUPU, s-a defectat și a început să facă aiurea, ca toți dracii! Când a ajuns în vârful cuierului, a cerut să i se asigure protecție! Fiind convins că noua conducere o să-l ia la întrebări.

Claudiu Palaz reprezintă o mare curiozitate a politichiei, dacă luăm în calcul faptul că dumnealui este întotdeauna pe invers...Acum, de pildă, la moda este URSUL...Se poartă ursul! Toată lumea se încaieră cu urșii, ca să se fotografieze cu ei! Până și cei mai fricoși își pun deoparte câte ceva! Doar dumnealui se plânge că îi taie LUPU calea! Că-i restrânge influența medicală și în domeniul spațiilor locative care aparțin de CJC. Sigur, nu o face întâmplător...

Claudiu Palaz face urât pentru faptul că LUPU Mihai i-a tăiat fața. I-a tăiat fața un băiat deștept, dar Claudiu Palaz nu pricepe! Nu pricepe că LUPU nu este un personaj de categoria căruia să-i faci glume proaste, așa cum proceda dumnealui, atunci când se plimba peste umerii lui Țuțuianu, unul dintre foștii săi șefi. Face mărunt din buze ca să-l provoace în surdină, în speranța că va reusi să-l atragă într-un scandal cu vorbe multe, made Piața Chiliei...De aceea, strigă în gura mare: „Unde-i Lupu, ca să-l învăț eu, administrație!”

De unde și până unde a ajuns Claudiu Palaz, cel mai tare, profesionistul profesioniștilor, în administrația locală? Îl cunoaștem pe Claudel ca fiind politicianul pe care modestia nu-l dă afară din casă și nici din sediul partidului. Lauda de sine...

Câtă generozitate din partea lui Claudel de a împărtăși din tainele administrației locale! Practic, câtă caterincă! Și, atunci, de ce să raspunda LUPU provocărilor obraznice lansate de Claudiu Palaz? A mai vrut el să dea cuiva indicații de sezon, dar a încurcat politicul cu administrația..Mergea împreună cu Țuțuianu, fostul președinte al CJC, gândind cum să-i facă zile fripte lui.Valentin Vrabie, primarul din Medgidia! Și atunci, susținea fără nici un argument că dumnealui este cel mai bun administrator! Cum e vorba aia la fotograf ? Zâmbiți, va rog! Ha,ha,ha...Ei, nici chiar așa!

Pentru cine te-ai evidențiat, domnule "mare specialist" în ale administrației? Oare, pentru liberali? Pentru colegul Băsescu sau „fratele de cruce” Felix Stroe, șeful PSD?
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

LUMINIȚA RÂSU-PLÂNSU
scris de Lucian Cristea
Aud că Luminița Vlădescu, mentora și șefa pe viață a PSD Medgidia, a dat în râsu-plânsu! Eu păstrez ordinea știută a acestei m(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • Sprijin pentru persoanele defavorizate: tichete sociale în valoare de 250 lei
  • DEȘI L-A CĂLCAT MAȘINA LIBERALĂ, ȘARPELE PESEDIST CONTINUĂ SĂ TULBURE APELE LA MEDGIDIA!
  • CUM NAIBA DE SE FĂCU UNUL LIBERAL ȘI CELĂLALT PESEDIST?
  • MOARTEA A STINS RIVALITATEA DINTRE DOI COLONEI
  • APEL CĂTRE VERGIL CHIȚAC: FIȚI PRIMAR, NU CĂPRAR!