Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
economic
Tribunalul Constanța a dispus închiderea procedurii insolvenței Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța

Tribunalul Constanța a dispus închiderea procedurii insolvenței Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța(193)

Tribunalul Constanța s-a pronunțat, astăzi, cu privire la dosarul de insolvență al Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța, deschis încă din anul 2015. În acest sens, instanța de judecată a dispus închiderea procedurii insolvenţei debitoarei.

“Regia Autonomă Județenă de Drumuri și Poduri Constanța, este societatea care administrează, întreține și intervine pe toate drumurile județene. Este companie deosebit de importantă, aflată sub patronajul Consiliului Județean Constanța, care trebuie să aibă o activitate bazată pe performanță, cu un management profesionist, concentrat pe profit și o cât mai înaltă calitate a infrastructurii rutiere județene. Regia este o componentă cheie a infrastructurii rutiere de trasport județean, iar ieșirea din insolvență a acestei companii reprezintă un punct de referință în viitorul acesteia, pentru o dezvoltare cât mai sustenabilă și durabilă a infrastructurii rutiere constănțene”, a declarat Mihai Lupu Președintele Consiliului Județean Constanța.

 

Redăm mai jos minuta încheierii prununțate astăzi 25 noiembrie, în dosarul 8071/118/2015, de către Tribunalul Constanța:

“HOTĂR RE 25.11.2021 DISPUNE: În temeiul art. 175 din Legea nr. 85/2014: Dispune închiderea procedurii insolvenţei debitoarei REGIA AUTONOMĂ JUDEŢEANĂ DE DRUMURI ŞI PODURI CONSTANŢA S.A. În temeiul art. 175 din Legea nr. 85/2014: Menţine înregistrarea debitoarei REGIA AUTONOMĂ JUDEŢEANĂ DE DRUMURI ŞI PODURI CONSTANŢA S.A. în Registrul Comerţului Constanţa. În temeiul art. 180 din Legea privind procedura insolvenţei, Descarcă pe administratorul judiciar de orice îndatoriri şi responsabilităţi. În temeiul art.179 din Legea nr. 85/2014: Dispune notificarea prezentei sentinţe creditorilor prin publicare în BPI, DRGFP Galaţi prin AJFP Constanţa, Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa pentru efectuarea menţiunilor corespunzătoare, precum şi publicarea în Buletinul procedurilor de insolvenţă. Cu drept de apel în 7 zile de la comunicare prin BPI. Apelul se depune la Tribunalul Constanţa - Secţia a II-a Civilă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, azi 25.11.2021”.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

DECEBAL FĂGĂDĂU - COȘMARUL PESEDIȘTILOR!
scris de Lucian Cristea
De la o vreme încoace, sosia lui Decebal Făgădău, pe-o dronă multifuncțională, umblă prin oraș și se amuză copios pe seama erori(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii