Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
Amplă acțiune de igienizare pe strada Justiției din Constanța!

Amplă acțiune de igienizare pe strada Justiției din Constanța!(491)

Echipele primăriei și ale firmei de salubrizare Polaris M Holding au intensificat acțiunile de curățenie pe strada Justiției, stradă pe care, pe 2 decembrie, un incendiu devastator a mistuit locuințele în care trăiau 22 de persoane.

Ionuț Rusu, viceprimarul municipiului Constanța:„În prag de sărbători trebuie să fim alături de acești oameni atât de greu încercați. Îi asigur,încă o dată, de sprijinul nostru. În momentul de față, două persoane, victime ale incendiului, sunt găzduite într-unul din centrele noastre sociale. Beneficiază de cazare, masă caldă și facem tot posibilul să îi ajutăm să își găsească o locuință. Dacă vor mai fi depuse solicitări în acest sens, oamenii vor fi, cu siguranță, ajutați.”

Pentru că focul a distrus în totalitate acele imobile, cantitatea de deșeuri rezultată a fost foarte mare, astfel încât a fost nevoie de intervenția utilajelor de mari dimensiuni.

La finalizarea curățeniei în perimetrul în care s-a produs incendiul, echipele vor acționa pe toată zona.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

„Nu am nicio reținere
scris de Mircea Lungu
în legătură cu experimentul schimbărilor care se vor petrece”. Amorțitor, în plină lumina unei conferințe de presă, glasul ofici(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii