Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
ALIANȚA *USTUROIUL* - GURA NU NE MIROASE!

ALIANȚA *USTUROIUL* - GURA NU NE MIROASE!(324)

Alianța seamănă tot mai mult cu o piftie care nu s-a închegat, în ciuda orelor petrecute pe balcon sau în frigider, bine grupată în castroane politizate. Piftia PNL-PSD se remarcă printr-o singură caracteristică: miroase de trăzneste a usturoi! Realmente pute!

Știu că piftia fără usturoi e ca nunta fără lăutari, dar, cui îi arde de dat darul pe undeva? Să nu ne ferim să spunem adevărul despre usturoi! Din păcate, politicienii noștri obișnuiesc să se ascundă, atunci cand mănâncă usturoi, ca să nu le miroasă gura…

Recunosc că au făcut-o de oaie într-o chestiune sau alta, dar neagă cu vehemență că au mâncat usturoi în povestea în care sunt implicați. Liberalul Cîțu și-a ținut usturoiul la blat în America! Degeaba. Tot nu a mai apucat un mandat de premier, unul din posturile cele mai usturoiate din țărișoara noastră, dovadă că Guvernul a pus în fruntea sa un general de armată! O bere pentru calul meu!

Mai nou, politicianul nu mai face parte din categoria povestitorilor, ci este direct implicat, în calitate de protagonist, în diverse povestiri. Ca să nu se spună că au mâncat usturoi și nu vor să recunoască, unii sunt trimiși la dezusturoire. De când cu Alianța, a crescut substanțial consumul de usturoi. Pesediștii continuă să se mențină pe primul loc și mănâncă pe loc usturoiul care ia foc...Ca să evite o criză generală, pesediștii și-au făcut stocuri de usturoi adus din China. Produsul respectiv diferă foarte mult de-al nostru, tot original. De pildă, usturoiul românesc are în componența sa căței. Toți politizați!

Nu te pune, bre, cu cățeii politichiei că o să o pățești! Ferească Dumnezeu să intri în colții cățeilor politici! Viața lor nu se compară cu viața maidanezilor...Ei au statut de activiști cu propaganda în celula mare numită “Usturoiul”, cu ramificații spre U.E. Sloganul “Nu ne vindem țara!” a fost înlocuit cu “Nu ne vindem usturoiul!” Al nostru ajunge pe mesele europenilor, fiind apreciat pentru calitățile sale și noi îl mâncăm pe al chinezilor până ne bășicăm cerul gurii!

Asta se și urmărește. Să învățăm limba chineză mâncând usturoi! În anumite privințe, usturoiul chinezesc are și un rol protector. Încercați figura asta. Explicați-i polițistului în limba chineză de ce ați băut la volan...Prezentați în expunerea de cuvinte chinezești, dar mai ales în scris, cât mai multe detalii tehnice...Păcat că a picat domnul Ponta! Deși la Congresul cu accidentul electoral erau în tribune foarte mulți cetățeni cu ochii mici, mici, mici..Ei trebuiau să aducă un tren de persoane de mare viteză pentru România..

Să revenim la usturoiul nostru. Când eram mai tânăr, negustorii vindeau usturoiul agățat pe o funie. Mai multe organizații umanitare din străinătate au protestat, pe motiv că am spânzurat usturoiul!
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

LUMINIȚA RÂSU-PLÂNSU
scris de Lucian Cristea
Aud că Luminița Vlădescu, mentora și șefa pe viață a PSD Medgidia, a dat în râsu-plânsu! Eu păstrez ordinea știută a acestei m(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • Sprijin pentru persoanele defavorizate: tichete sociale în valoare de 250 lei
  • DEȘI L-A CĂLCAT MAȘINA LIBERALĂ, ȘARPELE PESEDIST CONTINUĂ SĂ TULBURE APELE LA MEDGIDIA!
  • CUM NAIBA DE SE FĂCU UNUL LIBERAL ȘI CELĂLALT PESEDIST?
  • MOARTEA A STINS RIVALITATEA DINTRE DOI COLONEI
  • APEL CĂTRE VERGIL CHIȚAC: FIȚI PRIMAR, NU CĂPRAR!