Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
DECEBAL FĂGĂDĂU - COȘMARUL  PESEDIȘTILOR!

DECEBAL FĂGĂDĂU - COȘMARUL PESEDIȘTILOR!(1236)

De la o vreme încoace, sosia lui Decebal Făgădău, pe-o dronă multifuncțională, umblă prin oraș și se amuză copios pe seama erorilor făcute de înlocuitorul său, Vergil Chițac. De regulă, când apar controverse, combatanții se împart în mai multe “bisericuțe”, care lucrează…În cazul Făgădău, concluzia generală fiind că acesta nu trebuia să piardă alegerile. Și dacă nu se jucau unii cu chibrituri pe lângă focul aprins, mă tem că le-ar fi câștigat din nou. Astăzi, de pildă, le-ar câștiga cu un procent foarte mare…

Vergil Chițac, actualul primar al Constanței, s-a dovedit a fi o catastrofă pentru administrația locală, care depășește în rezonanță efectele generate de demolarea Hotelului “Continental”, o altă emblemă de care s-a ales praful și pulberea! Deși nu are fizicul consacrat unei “umbre”, pentru că este viu și ambiționat, Făgădău a băgat spaima în conducerea PSD! Câțiva au scris pe pereți: “Se întoarce Făgădău!” Cu câteva zile în urmă, ați auzit: “Se întoarce Cattani în PSD!”

Se întorc mulți în PSD! Se întorc de-a valma la pomul lăudat! Doar unul singur emană teamă, cum a emanat și pe întreaga durată a campaniei electorale, inclusiv la alegeri. Decebal Făgădău a fost cel mai redutabil candidat și, dacă nu i se puneau tot felul de piedici, ca să nu mai spun că a fost lucrat la mare artă de Cattani, cine știe?, poate că astăzi am fi fost scutiți de un primar care reușește să-i enerveze până și pe susținătorii săi! Ca la fotbal, Cattani joacă om la om în spatele lui Făgădău, respectând indicațiile primite dinspre banca tehnică a PSD!

Toți avem frica noastră față de cineva sau de ceva anume! La un moment dat, ne întâlnim cu spaima generată spontan într-o conjunctură sau alta. Nu mi-am propus să susțin și în scris teoria fricii, dar doresc să fac o completare. Nu-i cred pe cei care se laudă că nu le este frică de nimeni și de nimic pe lumea asta, doar de Dumnezeu! Sanchi. Există și un eșantion de politicieni cărora în permanență le este frică de marțieni! De aceea, ei merg destul de des pe Marte ca să se trateze. Ca patrioți, preferă frica românească, în combinație cu fuga, care-i sănătoasă. De când cu teoria fricii, au început să iasă la iveală tot felul de “surprize-surprize” și inadvertențe, între ce întreabă unul și ce răspunde celălalt!

Cu ceva timp în urmă, cineva a lansat o întrebare întrebătoare: “Cui îi este frică de Făgădău?” Și de ce? Cum așa? Ce întrebare este asta? Aflu, acum, cu stupoare, neînfricaților din PSD Constanța le-a fost, le este frică de Făgădău! Evident, din perspectiva unei posibile noi candidaturi la Primăria Constanța! Decebal Făgădău, cu deschidere la tot felul de rime, este fostul primar al Constanței, pe care Cattani, pesedistul, l-a șicanat, voit, ca și la cursele de ciclism, până l-a împins în bălării! Strategie sau măgărie electorală? Iată cât de importante sunt jocurile de culise! Când doi se fac că se bat, apare al treilea și câștigă!

Adevărul este că le-a mers bine mintea celor care au știut ce să facă cu voturile lor, dar și cu ale altora! Nici iluzioniștii nu-l mai pot scoate a doua oară primar pe Chițac!
  

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MEDGIDIA - DAPYX, UN FESTIVAL, FĂRĂ EGAL !
scris de Lucian Cristea
E o vorbă. Dar câte vorbe nu sunt! Dacă nu muncești și nu te sacrifici, nu obții rezultatele care crezi că ți se cuvin. Dacă gropa(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • DEȘI L-A CĂLCAT MAȘINA LIBERALĂ, ȘARPELE PESEDIST CONTINUĂ SĂ TULBURE APELE LA MEDGIDIA!
  • CUM NAIBA DE SE FĂCU UNUL LIBERAL ȘI CELĂLALT PESEDIST?
  • MOARTEA A STINS RIVALITATEA DINTRE DOI COLONEI
  • APEL CĂTRE VERGIL CHIȚAC: FIȚI PRIMAR, NU CĂPRAR!
  • FELICIA - ACEST COPIL FERICE DE TRUPĂ