Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
ALIANȚA RUPE AȚA? ACUM CÂND SE DESCHID NOILE MĂCELĂRII?

ALIANȚA RUPE AȚA? ACUM CÂND SE DESCHID NOILE MĂCELĂRII?(325)

Deunăzi, la Constanța, doi politicieni, unul de la PSD, celălalt de la PNL, au scos în același timp coarne bourești și-au început să se împungă! La noi, coridele sunt musai între adversarii politici, amărăștenii nefiind acceptați din motive de gramaj. Cum credeți că un individ oarecare, de pe care curg zdrențele, ar avea vreo șansă în fața unui “buhai” de mare gabarit?

Politicienii nu au nici un pic de respect față de populația spectatoare! Cum prind un loc propice lor, încep să se înjure. Doar atât? Aceleași înjurături pe care le știm de la ziditorii democrației în țara noastră. Iar cu mama lui Ștefan cel Mare pe buze? Clasica zicere “Ba pe-a mamei dumneavoastră?”. Astfel, de la distanță, când îi vezi apropiindu-se unul de celălalt, ca două locomotive cu aburi, ești tentat să te cațeri pe un stâlp de telegraf!

Cei doi politicieni, deși nu seamănă, sunt frați. Sau, cel puțin, ar trebui să fie. Fac precizarea că nu vorbim despre cornițele unor politicieni consacrați care au fost izgoniți sau pur și simplu părăsiți de neveste sau de amante. Cei doi nu sunt frați gemeni. Deși au un masterat în comun și câteva fraze scrise în engleza de baltă, fac aceeași politică? Teoretic. În realitate, fiecare face politica lui personală. De când cu pandemiile astea, care vin peste noi din val în val, unii s-au sucit rău de tot la cap! Au transformat Constanța într-un muzeu în aer liber de figuri, figurine și figuranți medaliați cu vin la pahar!

Mă întorc la gâlceava dintre cei doi politicieni lipsiți de tact, fără pic de diplomație în vene, gata să te pună la punct cu fața lor schimonosită de ură! Se spune câteodată că frăția politică seamănă, mai ales când înrudiții prin sânge provin de la partide diferite, seamănă vânt peste tot. Se anunță furtuni de nisip. Deocamdată, fără cămile!

Curios, de-a dreptul! Nimeni, dar nimeni, nu pare deranjat de faptul că ieșirile nervoase ale unora afectează grav sănătatea Alianței PNL cu PSD. Se grăbesc totuși cei care susțin că Alianța se destramă cât de curând. Acum? Tocmai acum, când se deschid noile măcelării?
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MEDGIDIA - DAPYX, UN FESTIVAL, FĂRĂ EGAL !
scris de Lucian Cristea
E o vorbă. Dar câte vorbe nu sunt! Dacă nu muncești și nu te sacrifici, nu obții rezultatele care crezi că ți se cuvin. Dacă gropa(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • DEȘI L-A CĂLCAT MAȘINA LIBERALĂ, ȘARPELE PESEDIST CONTINUĂ SĂ TULBURE APELE LA MEDGIDIA!
  • CUM NAIBA DE SE FĂCU UNUL LIBERAL ȘI CELĂLALT PESEDIST?
  • MOARTEA A STINS RIVALITATEA DINTRE DOI COLONEI
  • APEL CĂTRE VERGIL CHIȚAC: FIȚI PRIMAR, NU CĂPRAR!
  • FELICIA - ACEST COPIL FERICE DE TRUPĂ