Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
-EXECUȚIA- LUI BĂSESCU

-EXECUȚIA- LUI BĂSESCU(1089)

Traian Băsescu și-a început cariera de președinte al României, că tot am trecut de 1 Aprilie, cu o păcăleală de zile mari, trăgându-l după el și pe Stolojan, un monument de seriozitate dar și de servilism. În contact cu șmecherii, serioșii pierd întotdeauna! Ei sunt folosiți pe post de “oameni de manevră”. Cu participarea unui astfel de specimen, a fost posibilă acceptarea lui Băsescu în grupa candidaților la președinția României! Stolo, dragul de el, s-a trântit într-o băltoacă și a făcut pe mortul! E prea mult! A făcut pe bolnavul închipuit!

De fapt, a fost vorba de un șmen politic inspirat dintr-o povestire despre ursul păcălit de vulpe. Da, dar fără el, fără șmen, Băsescu era și acum la Anvers! Se întreabă unii cum a ajuns domnia sa în această funcție! Parodia jucată cu mult sânge rece se aseamănă, ca stil de lucru, cu o lovitură de stat în pădure. Stolo, dacă vă amintiți, s-a prefăcut că este grav bolnav și a anunțat că renunță la cursa prezidențială, înlocuitorul său fiind stabilit, cu mult înainte să-l apuce tremuriciul pe primul ministru! Cu alte cuvinte, Traian Băsescu, însoțitorul lui Stolo, urma să reprezinte Partidul Democrat la alegerile prezidențiale!

Spunea dumnealui că el este alesul Celui de sus, că e mai deștept și mai competent! Mai târziu, că e comunist precum Adrian Năstase! Aflat pe un val favorabil în ce privește susținerea electoratului, Băsescu a făcut ceea ce știe el să facă cel mai bine. A pus în funcțiune șmecheria marinărească de elită, ca să își vadă sacii pe vapor! Deși, ținând cont de situația în care se află acum, aș spune “în teleguță”.

Băsescu a dus de nas o țară întreagă! A jucat în numeroase roluri hazlii, în dramolete, dar care, acum, se întorc asupra noastră din cauza dăunătorilor. O face și acum cu dezinvoltura de atunci. Sunt convins că este bolnav, dar nu atât de grav precum Stolojan odinioară. S-a îmbolnăvit taman când s-a dat verdictul în dosarul său de informator al Securității! Întâmplarea joacă un rol important în viața sa. El are meritul că a știut să valorifice întotdeauna momentul oportun. De restul s-a ocupat destinul. Unul exagerat de norocos. Și în comunism, ca și acum, i-au ieșit toate aranjamentele!

În ciuda experienței sale de viață, a comis foarte multe greșeli! Ca și alți șmecheri, a crezut că este iubit de popor și s-a bazat pe clemența lui! Nu a acceptat nici o clipă situația în care se află acum! Plimbat de colo până colo prin tribunale, hăituit, înjurat, deposedat de bani și bunuri. Ce ție nu îți place…

Execuția lui Băsescu se face din mers, după măsura picăturii chinezești...Pentru păcatele lui, plătesc și ceilalți membri ai familiei sale! Metodele aplicate din umbră se aseamănă cu limbajul mafiot! Băsescu a fost stors bine de secrete și documente și încearcă să ne convingă că nu mai are ce povesti! Dar cu ex-premierul Roman ce-a avut? Vă amintiți sloganul lui Băse? “Petre, ești cel mai bun!” Execuția lui Traian Băsescu continuă!
  

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

LUMINIȚA RÂSU-PLÂNSU
scris de Lucian Cristea
Aud că Luminița Vlădescu, mentora și șefa pe viață a PSD Medgidia, a dat în râsu-plânsu! Eu păstrez ordinea știută a acestei m(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • Sprijin pentru persoanele defavorizate: tichete sociale în valoare de 250 lei
  • DEȘI L-A CĂLCAT MAȘINA LIBERALĂ, ȘARPELE PESEDIST CONTINUĂ SĂ TULBURE APELE LA MEDGIDIA!
  • CUM NAIBA DE SE FĂCU UNUL LIBERAL ȘI CELĂLALT PESEDIST?
  • MOARTEA A STINS RIVALITATEA DINTRE DOI COLONEI
  • APEL CĂTRE VERGIL CHIȚAC: FIȚI PRIMAR, NU CĂPRAR!